יש לי שאלה דחופה ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה דחופה ביותר
    חסוי!
    02/07/2008

שלום אני רציתי לשאול כמה שאלות.... אני בן 15 וחצי ואני מתאמן שנתיים בחדר כושר והיום בתאריך שפוסרמה ההודעה יצא לי קרי לילה קמתי בוקר ויש לי זרע על התחתונים אז רציתי לשאול כמה שאלות 1)האם זה פגע לי בחלבוננים של השרירים?? 2)האם זה מועיל במשהו ? 3)יכול להיות שגדל לי האיבר מין בגלל זה או מה זה יכול לגרום.. ורציתי להוסיף שזה פעם ראשונה בחיים שיוצא לי קרי לילה... אבל הכי מדאיג אותי זה שאני מתאמן וכל החלבונים חשובים ואני התבאסתי שזה קרה כי אני לא רוצה שיפגע לי בעבודה שלי שעבדתי כל השנים על פיתוח גוף כי ידוע שאני זקוק לחלבונים.. אז תודה רבה רבה על העזרה ואני מאוד מעריך תאתר הזה והוא ורציתי לאמר שאתם נרא עוזרים כי פה זה המקום היחיד שאפשר לפנות ולאמר את כל מה שיש לנו לאמר :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה דחופה ביותר

הוספת תגובה

• לחסוי היי

......
    03/07/2008

היי לך,תראה קרי לילה הם תופעה טבעית שנגרמת לבני נוער,וע"פ מה שאני יודעת,היא הסימן לכך שתאי הזרע בשלים. זה לא יכול להשפיע בשום צורה שיהיה על זה שאתה מתאמן..וזה לא מסוכן ולא שום דבר כזה או אחר. אני מציעה לך לקרוא על זה קצת באנטרנט. לילה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו