מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הילדה רוצה פנימיהמרי06/07/2008
שלום, בתי החליטה שהיא רוצה ללמוד בפנימיה, אני מאוד חוששת מהנושא כי רוב הפנימיות הן לא משהו ואני מפחדת שהיא תידרדר, איני יודעת אם להיאבק בה כי אני ממש לא רוצה אותה מחוץ לבית בגיל כזה (14) או שכדאי שתנסה בעצמה רק כדי שלא תרגיש פספוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילדה רוצה פנימיה
חלי ברק שטיין09/07/2008מרי, אני מבינה את הדאגה. לא רק שהילדה מתבגרת ויוצאת משליטתך, היא עוד רוצה להתרחק לפניה שם בכלל אין לך שליטה, ואולי תידרדר כפי שאת אומרת.
לשאלתך- בשום אופן לא הייתי ממליצה להאבק בה בכוח, זו השיטה הגרועה ביותר.
מה שכן את יכולה לעשות, זה ללכת איתה או קודם את לבד ואחר כך איתה, לבדוק פנימיות שונות. לראות, להתרשם, לשאול שאלות, לברר. כך אולי את תירגעי ותראי מקום בטוח, ויתכן שגם הבת שלך תשנה את דעתה במהלך הבירור. יתכן והיא לא ממש מבינה מה זו פנימיה.
זו עצתי- לכו לברר, וחכו עם ההחלטה. הרבה דברים יכולים להשתנות
אשמח להתעדכן
בברכה, חלי ברק- שטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)