מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקיון וסדרשרית17/06/2007
הבת שלי פשוט מבולגנת. לא משנה כמה פעמים אני מעירה, רבה איתה, מנסה לעזור לה בטוב, החדר שלה תמיד הפוך וכשהיא בשאר הבית אפשר לראות בדיוק איפה היא ישבה לפי הצלחת שהיא אכלה ממנה, נעליים שהיא הורידה באמצע הסלון ועוד. היא מתנהגת כאילו יש לה משרתים (אני!) שינקו אחריה ולפעמים אני באמת נשברת כי מגעיל לראות את הבית ככה. מה אפשר לעשות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבלגאן בנפשם
ענת זפרני19/06/2007היי שרית
קודם כל הרשי לי להצטרף לתלונות שלך - כאמא לשתי מתבגרות כרגע...
עכשיו,
המתבגרים עסוקים בהמון תכנים פנימיים, הם עוברים שינויים עצומים: הגוף שלהם משתנה גדל מתרחב מתפתח, ההורמונים משתוללים והם נתונים למצבי רוח קיצוניים (כמו אחרי לידה כפול מאה) החברים הופכים להיות מרכז עולמם - מקובלות חבר'ה בן/בת זוג לחץ חברתי והמוח שלהם נמצא בשיאו מבחינת הגירויים - זו הסיבה שהם נבחנים לבגרויות דווקא עכשיו (התפיסה בשיאה) לתוך כל הכאוס הזה שהיא נמצאת את רוצה שהיא תשים לב לצלחת????!!!!! הללוווו....
החדר שלה הוא תמונה של המצב הנפשי הפנימי שלה - בלגאן אחד גדול.
עצתי:
1. בנוגע לחדר שלה - תרפי. עזבי אותה. סכמי איתה שפעם בשבוע כשמנקים היא תרים את הדברים מהרצפה. כל יתר השבוע - תתעלמי
2. בנוגע לבית - זו זכותך המלאה לדרוש ממנה לפנות אחריה. קוראים לזה גבול.
ועוד משהו קטן לסיום:
נסי "לפגוש" אותה לפחות פעם בשבוע לשיחה של מה קורה אצלך, אפשר תוך כדי הליכה מסביב לשכונה או נהיגה או כל פעילות משותפת אחרת.
כשמקשיבים להם - יש המון דברים חדשים ללמוד מהם ועליהם.
בהצלחה!!
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)