נתפסנו על "חם"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתפסנו על "חם"
    חלי
    22/07/2008

ענת שלום,אני ובעלי קיימנו יחסי מין ושכחנו לנעול את הדלת,בתנו בת ה-14 "תפסה" אותנו,קיללה אותי ואמרה שאני זונה,לקחה תיק עם כמה חפצים והודיעה שהיא הולכת לישון אצל חברה. נסינו לטלפן היא אומרת שהיא בסדר ושהיא לא רוצה שנדבר. המצב נמשך כבר יום שלש(מאתמול בלילה ועד היום בלילה) בבקשה ממך עזרי לי,איך עלי לנהוג?. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נתפסנו על "חם"

הוספת תגובה

• להיות בוגרים

ענת זפרני
    23/07/2008

היי חלי
    תראי, הבת שלך כמו כל הילדים לא רוצה לחשוב עליכם "עושים את זה" מבחינתה - סייימתם עם העניין כשהיא נולדה....
    גשי את אליה
    לא שניכם
    רק את
    לבית של החברה ותבקשי ממנה לפנות את החדר ותחבקי את הבת שלך ותגידי לה שזה בסדר להיות במבוכה אבל לברוח לא יפתור את הבעיה ואת מצפה שהיא תחזור הביתה ושום דבר לא קרה. אם היא רוצה לדבר על מה היא מרגישה בשמחה
    אם היא רוצה לפנות לאיש מקצוע - אין בעיה
    אבל הביתה היא חוזרת
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

חלי
    24/07/2008

תודה רבה לך על התשובה המהירה. יש שני דברים עיקריים שמטרידים אותי: 1.את לא חושבת שהיא בוגרת מספיק בשביל לקבל את זה שההורים שלה שוכבים בלי לברוח מהבית? 2.מה לאמר לה,אני לא בדיוק הולכת לפרט לה על התפקוד המיני שלי וכו'. תודה רבה לך!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העובדות מדברות...

ענת זפרני
    26/07/2008

לשאלתך הראשונה - כנראה שלא.... היא במבוכה ולא רוצה להתעמת עם המחשבות האלו... לכל אחד יש את הקצב שלו להתפתחות אישית, היא עדיין לא בשלה.
    אין שום צורך שתפרטי בנוגע למה שקרה!!
    רק להגיב כמו לילדה קטנה
    אבא ואני אוהבים, כשגדולים אוהבים ורוצים להנות אחד מהשני הם מקיימים יחסי מין. כשתהיי גדולה תביני יותר. לא היית צריכה לראות את זה ואני מקווה שלא יקרה שוב.
    ובזה נגמר
    לחזור לשגרה כמה שיותר מהר יותר בריא.
    המון הצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו