מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתגרשיםאורלי19/06/2007
ההורים שלי מתגרשים. היו ריבים בבית כל הזמן כבר מאז שאני בת 11 (היום אני בת 15) ועכשיו שאבא שלי עזב את הבית אני ואחי נשארנו עם אמא שלי, היא כל הזמן מלכלכת על אבא שלי והוא אומר שהוא רוצה שנבוא אליו, אבל גם כשהם היו ביחד הוא בקושי דאג לנו. נמאס לי להיות באמצע של כל זה ואני רוצה משפחה נורמלית או שלפחות יוציאו אותנו מהסיפור הזה ויראו שהם הורסים לנו את החיים, אבל הם לא מתייחסים למה שאנחנו אומרים להם. אני מיואשת, יש לך פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנשום עמוק
ענת זפרני19/06/2007היי אורלי
קודם כל אני שולחת לך חיבוק ענק .
זה לא פשוט
בכלל לא.
המשפחה שלך מתפרקת ואת עדה להמון דברים בגיל צעיר.
אמא שלך פגועה. כשאנחנו פגועים אנחנו משתפים את האנשים הכי קרובים לנו.
זו הסיבה שהיא "מלכלכת" באוזניכם.
חשוב לדעתי לאפס אותה - כי הנזק רב מהתועלת.
בפעם הבאה שהיא מתחילה לדבר עליו. תתקרבי אליה ותחבקי אותה ותגידי לה בהמון אהבה :"אמא, זה אבא שלנו, לא חשוב מה הוא עשה או לא אנחנו לא רוצים להתגרש ממנו". תחזרי על זה כל פעם שהיא מתחילה. חשוב מאוד לקחת כאן את הצד הנייטראלי.
אתם חייבים אבא
אתם לא מתגרשים ממנו
היא חייבת לעבור את התקופה הקשה הזו בלי להרוס לכם את הקשר איתו
את ואחיך צריכים לזכור שמבוגרים טועים. והרבה. אבל אתם אלו שיכולים לראות את המעבר ולנסות לשמור על קשר עם שניהם.
תהליך של גירושין (נפשי) אורך כשנתיים, אבל השנה הראשונה היא הקשה - אני מבקשת ממך לכתוב לי מתי שאת מרגישה צורך.
אשמח לעזור
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)