מתגרשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתגרשים
    אורלי
    19/06/2007

ההורים שלי מתגרשים. היו ריבים בבית כל הזמן כבר מאז שאני בת 11 (היום אני בת 15) ועכשיו שאבא שלי עזב את הבית אני ואחי נשארנו עם אמא שלי, היא כל הזמן מלכלכת על אבא שלי והוא אומר שהוא רוצה שנבוא אליו, אבל גם כשהם היו ביחד הוא בקושי דאג לנו. נמאס לי להיות באמצע של כל זה ואני רוצה משפחה נורמלית או שלפחות יוציאו אותנו מהסיפור הזה ויראו שהם הורסים לנו את החיים, אבל הם לא מתייחסים למה שאנחנו אומרים להם. אני מיואשת, יש לך פתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתגרשים

הוספת תגובה

• לנשום עמוק

ענת זפרני
    19/06/2007

היי אורלי
    קודם כל אני שולחת לך חיבוק ענק .
    זה לא פשוט
    בכלל לא.
    המשפחה שלך מתפרקת ואת עדה להמון דברים בגיל צעיר.
    אמא שלך פגועה. כשאנחנו פגועים אנחנו משתפים את האנשים הכי קרובים לנו.
    זו הסיבה שהיא "מלכלכת" באוזניכם.
    חשוב לדעתי לאפס אותה - כי הנזק רב מהתועלת.
    בפעם הבאה שהיא מתחילה לדבר עליו. תתקרבי אליה ותחבקי אותה ותגידי לה בהמון אהבה :"אמא, זה אבא שלנו, לא חשוב מה הוא עשה או לא אנחנו לא רוצים להתגרש ממנו". תחזרי על זה כל פעם שהיא מתחילה. חשוב מאוד לקחת כאן את הצד הנייטראלי.
    אתם חייבים אבא
    אתם לא מתגרשים ממנו
    היא חייבת לעבור את התקופה הקשה הזו בלי להרוס לכם את הקשר איתו
    את ואחיך צריכים לזכור שמבוגרים טועים. והרבה. אבל אתם אלו שיכולים לראות את המעבר ולנסות לשמור על קשר עם שניהם.
    תהליך של גירושין (נפשי) אורך כשנתיים, אבל השנה הראשונה היא הקשה - אני מבקשת ממך לכתוב לי מתי שאת מרגישה צורך.
    אשמח לעזור
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו