פצעי בגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעי בגרות
    תמי
    28/07/2008

בני בן 15 סובל מפצעי בגרות ,כל פעם שיש לו פצעים הוא נמנע לצאת מהבית ולוקח את המצב בצורה קשה ,לפעמים בוכה בגלל הפצעים.אשמח לקבל תשובה איך לעודד אותו ולגרום לו לצאת מהבית למרות הפצעים, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעי בגרות

הוספת תגובה

• רופא עור

אחר
    28/07/2008

שלום לך, קודם כל קחי אותו לרופא עור ,יש טיפול מיוחד לאקנה(פיצעי בגרות). חבל שהילד יסבול , בזמן שיש היום מגוון טיפולים שיכולים לשפר את המצב או להעלים לגמרי. כשהילד ירגיש שהמצב משתפר זה כבר יעודד אותו. חוץ מזה זאת בעיה של מתבגרים רבים ותסבירי לו שזה יחלוף עם הזמן ושהוא לא לבד , שזוהי צרת רבים . אבל מומלץ מאד ללכת לקבל לטיפול אצל רופא גם כדי שלא יישארו צלקות בשלב מאוחר יותר. אם הילד יקבל טיפול וירגיש שיש שיפור זה כבר מעודד. עוד שלב שצריך לעבור איתם , בהצלחה, אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא עור ותמיכה רגשית

חלי ברק שטיין
    28/07/2008

אמא יקרה, נשמע שבנך מאוד מוטרד מפצעי הבגרות, והוא סובל מאוד

אני מסכימה שכדאי ליצור קשר עם רופא עור ולהתחיל טיפול, זה גם יישפר את הפצעים וגם יישפר את מצב רוחו 'כי עושים דברים'
    בנוסף הייתי שוקלת תמיכה רגשית עבורו, אם יסכים כמובן. אני לא בטוחה שרק מילות עידוד מכם יעזרו. לפעמים הדימוי העצמי ודימוי הגוף נפגע, וצריך תמיכה כדי להחזיר אותו לתחושה טובה.

אם הוא לא מתנגד, הייתי מבררת אם אפשר להתיעץ עם פסיכולוג שייחזק אותו.

זה הכיוון, עשיה רגישה שתשפר את מצבו

בהצלחה חלי ברק שטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו