ענת בקשה תעני לי אני מאוד לחוצה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת בקשה תעני לי אני מאוד לחוצה!!
    שיר
    01/08/2008

שלום, קוראים לי שיר ואני בת 13... אני לא בין המפותחות בכיתתי אבל בכל זאת הציצים שלי התחילו להתפתח.... אין לי הפרשות בתחתונים ואני לא חושבת שיש לי כשאני מנגבת... האם חובה שיהיה הפרשות כדי לקבל מחזור?? האם אני צריכה לדאוג??? ועוד משהוא... יכול להיות שכאשר היתי בת 10-11 היו לי הפרשות אבל אני לא בטוחה אם זה היה הפרשות או לא, אבל בכל מקרה אם היה עכשיו אין וזה מלחיץ אותי!!! בבקשה תעני לי.... שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אל תהי לחוצה

חלי ברק שטיין
    01/08/2008

שיר, אין סיבה לדאוג. המחזור יגיע, וגיל שלוש עשרה הוא עדיין לא מאוחר או בעייתי בשביל זה. לא חייבים בכלל שתהיינה הפרשות לפני שמגיע מחזור.
    אז אל תדאגי אם אין הפרשות. את אומרת שהציצים מתפתחים, זאת אומרת שאת מתחילה את התהליך והמחזור יגיע, מתי בדיוק אי אפשר לדעת, צריך לחכות.

תהני מהמשך החופש
    חלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך חלי!!!

שיר
    01/08/2008

חלי ממש תודה!! בזכותך אני כבר לא לחוצה יותר.... תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו