מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עישוןאורטלילוק08/08/2008
שאלה לי אליכם , אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון אך אנסה את מזלי אני בת 23 , יש לי אח קטן בן 19 , חייל בימים אלה ... השאלה שלי היא אם אני חושדת כמעט במאה אחוזים שהא מעשן סיגריות , וכפי שידוע להורים שלי - הוא לא מעשן - ...האם עליי לספר להורים שלי ...??לומר להם שאני חושבת שהוא מעשן??או לדבר איתו אישית קודם??? או אולי אל לי להתערב בעיניינים לא שלי ? אודה לכם על העזרה אורטלילוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחות יקרה
חלי ברק שטיין09/08/2008זה מעולה שאת דואגת ואכפתית כלפי אח שלך.
לדעתי, את אמורה לדבר איתו. לספר לו שאת יודעת, לשמוע מה דעתו, מה כוונתו בענין הסיגריות, איך הוא רוצה להמשיך להציג את הדברים להורים.
הרבה צעירים מעשנים בגיל 19, הוא אומנם אח קטן, אבל לא כל כך קטן.
אני אישית נגד עישון, אבל בגילו לא תמיד יש לאנשים זכות להחליט בשבילו.
לדעתי, דברי איתו, ועשי כפי שיבקש ממך. אל תלכי 'להלשין' להורים, זה גם לא יעזור, וגם יקלקל את היחסים ביניכם.
אם את רוצה להשפיע עליו את צריכה להישאר קרובה אליו ושיתן בך אמון, אולי אז בהדרגה ישתכנע להפסיק.
בהצלחה חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)