פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה
    רוני
    17/08/2008

בתי בת 15 ונפרדה מחבר שלה (שנה ביחד) לפני שבוע. מאז היא כמעט לא אוכלת, לא יוצאת מהחדר, ולא מוכנה לדבר עם אף אחד. מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

• כשהלב שבור לרסיסים...

ענת זפרני
    17/08/2008

היי רוני
    נורא נורא קשה להם בגיל הזה כשהאהבה נגמרת
    תחושת סוף העולם הגיע....
    חשוב לעטוף אותה באהבה לתת לה להתאבל ולהיות כמה שיותר איתה
    אם יש לך קשר עם חברות שלה שיבואו אליה שיכריחו אותה לצאת שינסו לתת לה את התחושה שהחיים ממשיכים הלאה - במקבי ל למשפחה.
    לתת לה להתאבל ולתת לה חיבוק אוהב
    המון הצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לב שבור

חלי ברק שטיין
    21/08/2008

רוני, אני מבינה שאתה מודאג, ואכן לב שבור בגיל הזה יכול להיות דרמטי.
    במיוחד אם החבר עזב אותה, אפשר להבין שהיא 'מתפרקת'.

אני חושבת שהתפקיד שלכם כהורים הוא לתמוך בה, לומר כמה אתם מבינים שכואב לה, אפילו בלי ללחוץ עליה לשתף. רק לחזור ולומר שאתם איתה בכאבה
    בו בזמן אתם צריכים לשים לה גבולות-לומר שעם כל הכאב היא צריכה לאכול, כי זה מסוכן לא לאכול. תתמקדו בענין האוכל כי זה אחריותכם, לגבי השאר- חכו בסבלנות שבית ספר יתחיל, ויש לקוות שהיא תאסוף כוחות ותתאושש

אם תראו שהיא ממשיכה להסתגר גם אחרי תחילת הלימודים ויש ירידה כללית בתיפקוד, כדאי לפנות לעזרה פסיכולוגית, לא לתת למצב להתדרדר

בהצלחה חלי ברק שטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו