שאלה מאמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מאמא
    עינת
    23/08/2008

בתי בת 10 עומדת לקבל את המחזור ( אני רואה סימנים ברורים) אני חושבת שהגיע הזמן להסביר לה ולהכין אותה אבל אני מאוד חווששת להבהיל אותה ( היא ממש ילדה ונראה לי שאף חת מחבורותיה עוד לא קיבלה ) אשמח מאוד לקבל קצת הדרכה, מה להגיד לה? האם יש ספר מומלץ? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מאמא

הוספת תגובה

• היי עינת

ענת זפרני
    24/08/2008

איזה כיף שאת כה עירנית לסימנים - תבורכי
    אני מקבלת כל כך הרבה פניות של בנות שכבר זועקות לכך שאמא תפנה ותשאל וכלום....
    אז ככה,
    וסת היא תופעה טבעית
    חשבי עליה ככזו - ואז תוכלי לתת הסבר כמו למשל, שהיית צריכה להסביר על שעורה בעין או על סתימה בשן.
    הסבירי לה שהגוף שלה עובר שינויים : הציצים גדלים, מופיע שיער בבית השחי ובאיבר המין ובין היתר הגוף מכין את עצמו להיות מסוגל להרות כשהיא תגדל
    יש לנו, הנשים ביציות ברחם, וכל חודש מטיילת לה ביצית אחת לתוך הרחם, וכעבור שבועיים, מאחר ואין תינוק בגילה הביצית יוצאת החוצה בצורה של זרם עדין של דם.
    חמישה ימים בערך, עם תחבושת מגינים על התחתונים (ותראי לה!!! ממש תפתחי ותדגימי לה על תחתונים איך מדביקים הן מסתבכות עם זה נורא!!) וזהו.
    קני לה את הספר "איילת מקבלת" ספר מקסים שמסביר כמו שצריך דרך סיפור
    ציידי אותה בשתי תחבושות עטופות באריזת מתנה בכיס נסתר בתיק בית הספר (במידה והיא מקבלת במהלך הלימודים) ותבהירי לה שאם יש לה עוד שאלות - אז בכיף.
    המון הצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עינת
    25/08/2008

ענת תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו