מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענתאמא של...25/08/2008
ענת שלום, לפני כיומיים בתי בת 14וחצי(עולה לט') הביאה את החבר שלה הביתה(לא פעם ראשונה) מה שקרה הפעם זה שהם הסתגרו בחדר ולא יצאו במשך שעה שלמה. אני מאוד מבולבלת,אני מרגישה שאני כבר לא חלק מעולמה,היא לא מספרת לי כלום,כשאני מנסה לשאול איך העניינים איתו היא אומרת לי שהכל בסדר ובזה היא מסיימת. אני מודאגת,גם כי אני מרגישה שאני מאבדת אותה,גם מהעובדה שהיא הסתגרה עם חבר שלה בחדר לבד,וגם כי אני חושבת שזה הזמן לדבר איתה על יחסי מין(מה דעתך?)ואני לא יודעת איך ומה. בבקשה עיזרי לי. תודה רבה לך,ולילה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא של...
ענת זפרני26/08/2008ברוכה הבאה ללונה פארק של עולם הורי המתבגרים....
שם המשחק - חוסר שליטה
שלהם על ההורמונים
שלנו על מה שקורה בחייהם
ודווקא עכשיו חשוב לשמור על ערוצי תקשורת פתוחים!!!! יותר מכל דבר
הייתי מציעה לך לא לדאוג כל כך שבתך עם החבר בחדר למשך שעה - מה יותר טבעי מזה? היא בטח לא רוצה שתראו את מה שקורה שם בינהם הם זקוקים לפרטיות (גם אם הם רק מדברים ומתנשקים) ולא כל הסתגרות של שעה משמעותה שיחת גלולות או קונדום....
מצד שני
מותר לכם בבית שלכם להגדיר גבולות - ואם זה מנוגד להשקפת עולמכם - אמרו את שלכם
אבל
תזכרו שמה שהם רוצים לעשות אפשר גם על ספסל בגינה....
בהזדמנות הראשונה שיש לך
קחי את בתך לבית קפה - תחזקי אותה "אני מאוד שמחה שיש לך חבר, זה גיל נפלא לאהבה, אני סומכת עלייך בבחירות שלך, חשוב לי להסביר ש...
וכאן תני את ההסבר בנוגע לעמדותייך כלפי זוגיות בכלל ומיניות בפרט (בלי להפחיד!!!)
המון הצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)