אם גרושה לנער מתבגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם גרושה לנער מתבגר
    יפית
    25/08/2008

שלום רב, הנני לאם לנער בן 16.5, לפני שנה החלטתי להתגרש מבעלי, הבן שלנו בחר להישאר בחזקת אביו, הקשר ביני לבין בני היו מצויינים חמים טובים ואוהבים, וכעת היחסים בינינו נהפכו לאמא כספומט, קונה בגדים וכו', ממעט לשתף ולספר את העובר עליו חברתית, אישית וכו', גם לחיבוק שלי הוא תופס מרחק, כואב לי ועצוב לי, דיברתי איתו על תחושותיי והרגשתי, אך הוא שותק. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אם גרושה לנער מתבגר

הוספת תגובה

• בנים מתבגרים

ענת זפרני
    26/08/2008

יפית היקרה,
    הבן שלך עובר תהליך של גיל ההתבגרות, אני מאמינה שהוא מסתגר כחלק מתהליך של גיבוש זהות פנימית הוא עורך התבוננות פנימה וחייב להתרחק מכם כדי לגדול ולדעת מי הוא בלי שאתם תהיו שותפים לבחירות שלו...
    אז תשובתי מורכבת משני חלקים:
    א. אם את בטוחה שהוא לא נמצא במצב של מצוקה (לחץ סחיטה סמים וכו') ואת זה את חייבת לבדוק עם האבא שלו שנמצא באינטראקציה יום יומית, ואז לאפשר לו את הספייס לבדיקה עצמית ולהרגע מעצמך....
    ב. מצד שני תמשיכי את היחסים איתו כרגיל, גם אם הוא לא מדבר תדברי את ותתעקשי על מפגשים איתו, נסי באולינג או סרט או פעילות משותפת ואחר כך ארוחה זה מפשיר קצת את הקרח.
    ג. כתבי לו מכתב שאת מכבדת את הצורך שלו בפרטיות אבל את לא מתכוונת לוותר עליו ואת רוצה מאוד את הקשר איתו ולכן אם את "חופרת" זה מתוך אהבה ואת פה בשבילו מתי שירצה!!
    המון הצלחה
    אשמח להתעדכן
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו