מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אתרי סקססיגל11/09/2008
שלום ענת, ביתי בת 13, ילדה טובה מאוד, חרוצה בלימודים, חברותית, קשובה ומקסימה. כמו רב הנוער גם היא דוגרת שעות ארוכות במחשב (ICQ, שין, משחקים, SMS וכ'ו) בשבוע שעבר חיפשתי משהו בגוגל ומייד קפץ לי "משחקי סקס", ז"א שמישהו נכנס לאתר הזה, שאלתי את בעלי, אמר שזה לא הוא (ואני מאוד מאמינה לו), שאלתי את ביתי, היא אמרה לי שזה לא היא "וזה לא רק אני משתמשת במחשב, גם חברה זו משתמשת, גם בן הדוד הזה משתמש...." וכו'. אז אמרתי לה טוב, אני אזמין טכנאי מחשבים שהוא יוכל בדיוק לאמר לי מתי נכנסו לאתר וכך נדע מי זה? ואז היא התחילה לאמר לי, בשביל מה? מה את לא מאמינה לי וכו'. נתנה לי להבין שזו היא. כמובן שלא עשיתי עם זה כלום. האם נהגתי כשורה? האם זה נורא המעשה שלה? מה הייתי אמורה לאמר לה? מה לעשות עם זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמון לעומת חשדנות
ענת זפרני14/09/2008הייתי מסבירה לה - לא בכעס!!!! - שאתרי סקס מכילים המון דברים מעוותים ומוקצנים ושיש בין מה שמוצג שם לבין המציאות - מעט מאוד דמיון....
להסביר לה שיחסי מין זה קודם כל יחסים ואחר כך מין
ושאת מקווה שאם היא סקרנית היא תשאל אתכם או תקרא בספר (ואנא קני לה את "על בנים ועל בנות") ולא תמצא שם את התשובות
וזהו
אנא אל תתסבכו ילדים עם איסורים על מין
רק להכניס מסננת שדרכה יצפו בתכנים
בהצלחה
ושנה טובה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)