צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    דליה
    24/09/2008

היי. אני אמא לילד בן 13. לילה אחד התעוררתי וראיתי אור בחדרו, כשהצצתי ראיתי שהוא יושב מול האינטרנט. כשנכנסתי לשאול אותו מה הוא עושה בשעה כזו מול האינטרנט, הוא התחמק וכיבה מיד את המחשב. כשניסיתי לדלות ממנו תשובה הוא כעס ולא הסכים לענות. אני מודאגת מהאפשרות שהוא עושה דברים מסוכנים מאחורי גבי ושאין לי שליטה על מעשיו. למישהו יש רעיון מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• מעורבות והתערבות

ענת זפרני
    02/10/2008

היי דליה
    אני חושבת שהכי חשוב לבדוק מה היה שם
    אם היה שם רק שיטוט באתרי אינטרנט
    זה פחות נורא
    מאשר אם היה ציטוט (צ'טים) או מסירת פרטים
    ולכן חשוב להבהיר את המסר של מה מותר ומה אסור
    וזהו
    מדי פעם לבדוק באתרי ההסיטוריה וזהו
    אני מצרפת לכל המעוניין טלפון של בחור מקסים שנותן שיעורים פרטיים להורים עד הבית איך לעקוב ולבדוק בני - סדנה בנושא גלישה בטוחה באינטרנט
    השימוש באינטרנט הפך לחלק ממהלך החיים היום יומי שלנו, אם זה לצרכי לימודים, בידור או עבודה. לדאבוננו, בצד עושר המידע והרחבת האופקים מביא איתו האינטרנט סכנות אפשריות למשתמש, החל מבעיות אבטחת מידע כגון חדירת וירוסים או תוכנות ריגול, דרך דואר זבל, חדירה לפרטיות, חשיפה לתכנים לא ראויים, התמכרות ועוד.

במהלך הסדנה יועברו הנושאים הבאים:

• מהי רשת האינטרנט
    • הסכנות ברשת האינטרנט
    • חשיבותן של סיסמאות
    • "נורות אדומות" אשר מצריכות התייחסות מיידית
    • דרכי התמודדות עם הסכנות
    • אתרים בטוחים לגלישת ילדים
    • תוכנות מעקב גלישה

משך הסדנה כשעתיים המחולקות לשעה וחצי הרצאה בליווי מצגת וכחצי שעה של שאלות ותשובות.

בני - 050-7203365
    בהצלחה!!
    ושנה טובה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו