מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה רצינית!יובל03/10/2008
שלום, דבר ראשון שנה טובה!! שמי יובל ואני בת 14 ,יש לי בעיה רצינית וקשה מאוד מאז גיל ההתבגרות! אני מרגישה לפעמיים מתוסכלת מהחיים, סך הכל בלימודים אני אחלה מבחינה חברתית בסדר ומראה חיצוני גם טוב מאוד! ניגש לעיניין- הבעיות שלי : דברים איפיוניים לגיל ההתבגרות כמו צמיחת שיער, פצעונים, גדילה והתפתחות.... אלו עוד הדברים הקטנים מאוד שאופייני לכל מתבגר! מאז גיל ההתבגרות קשה לי מאוד מלא מלא דברים קורים שאני חושבת שלא מגיע לי וקורים דווקאאאאאא לי!!! למשל- לרוב אני זאת ש"נדפקת" עם מורים, עכשיו- עברתי לבית ספר חדש עם כמה חברות שלי ועל שניים מהן מסתכלים הבנים והם דווקא השתלבו יופי טופי לעומתי שעליי בקושי מסתכלים (למרות שהמראה החיצוני שלי סבבה). וגם שלא התנשקתי אף פעם הכוונה:אני כבר מלא מלא זמן רוצה שיהיה לי חבר כיוון וחסר לי את החום והאהבה,אמנם אני עוד צעירה אבל עדיין, אני מרגישה רע עם זה! ועוד- אני מרגישה שלא מצליח לי כלום!! אני יקצר ויתמצת: מאז גיל ההתבגרות- תקופה אולי של אולי משהו כמו יותר משנתייים, אני מרגישה בודדה, רע לי , כל יום אני ככה! אני יכולה לשבבת בחדר ולבכות שעות! לפעמיים אני מרגישה שאני ילדה מיוחדת(זה נשמע מצחיק, אבל כן ככה זה),כמו למשל - דברים מיוחדים שקורים וכדומה. אני מתוסכלת אני יודעת שמגיע לי יותר ! אבל לפעמיים אני חושבת שאלוהים לא אוהב אותי על כל מה שקורה,וכל מה שאמרתי עד עכשיו הן רק דוגמאות בקטנה! זה סך הכל כלום! קורים לי מלא דברים שבאמת יוצא לי המון לבכות על זה ושכמעט ובלתי אפשרי לרשום אותם! מה עליי לעשות?? אני יודעת שהמטרה של הפורום הזה הוא רק להקנות אותי ,לשפר איכשהו דברים ואני מקווה שזה איפשהו יעזור בכמה דברים בחיים שלי? - בתכלס האם כדי לי לדבר אם פסיכולוגית (מבלי שההורים שלי ידעו-לא בגלל שאני מתביישת אלא אני אחת של פרטיות) כי אני יודעת שזה יעזור לי ושזו תיהיה ההשקעה העצמית שאני הכי צריכה עכשיו!? בבקשה תעזרו לי אני מתוסכלת ברמות! בתודה מראש - יובל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?!
יובל06/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל
ענת זפרני10/10/2008כל מה שתיארת -= מאוד חזק בעוצמה כי את באמת בסערה רגשית חזקה
אני ממש לא מתכוונת להגיד לך גיל ההתבגרות ובזה לפטור אותר
אבל באמת מדובר על תקופה עמוסת הורמונים כעסים חוסר תקווה ולפעמים קנאה
וכל זה יכול לקבל הקלה משמעותית בשיחות עם איש מקצוע
יש חוק על חסיון - ופסיכולוגית שאליה תפני לא תספר להורייך אלא אם מדובר על מצבי סיכון
כל היתר בינך לבינה
אנא פני וחפשי במהרה
המון הצלחה
ושנה טובה ומאושרת
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)