איך להגיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להגיב
    טל
    06/10/2008

שלום ושנה טובה רציתי לשאול איך להגיב למצבי שקר לבנים מצד הורי אשתי . לאשתי אח גדול יותר שמתנהג בצורה סנובית ולא יפה להורים שלו ולסביבה המשפחתית . יש מקרים שההורים של אשתי משקרים אותי במצח נחושה מבלי להניד אפעף לגבי מצבי התנהגויות ותגובות של הבן שלהם שקשור בסביבה המשפחתית . יש מקרים שאני במקרה שומע את תגובת הבן (כשהם לא שמים לב שאני באזור או במקרה האזנתי לשיחת הטלפון אצלי בבית) לשאלת האם / האב ולאחר מכן האם או האב מציגים בפני תגובה שונה לחלוטין ממה שהבן אמר והגיב בקיצור משקרים אותי בשקרים לבנים על מנת להציג את הבן באור חיובי ולא שלילי כפי שהוא באמת . שאלתי : האם עלי להגיב ולהגיד להם להפסיק עם זה כי הם משקרים ? כי אותי זה פשוט מרגיז . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להגיב

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    10/10/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=192 id=link]טיפול משפחתי, קשר משפחתי[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו