מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענת שלום אני בת 14 וחצי ויש לי שאלהערן05/07/2007
שלום!
אני בן 14 וחצי ויוצא לי זרע במשך 5 ימים רצוף מסיבה (לאונן) השאלה שלי אם יכול להגמר הזרע הוא שזה יגרום לבעיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
ענת זפרני08/07/2007אוננות בגיל שלך נפוצה
אתה יכול להנות בכיף
שים לב שיש לך גם עיסוקים אחרים חוץ מאוננות
ושאתה לא מתיש את עצמך או עסוק רק בזה
אין אפשרות לבזבז זרע
הגוף מייצר כמה שצריך
אוננות (אם לא פוצעים את הגוף) לא פוגעת בשום איבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת תודה רבה לך יש לי עוד שאלה
ערן09/07/2007ענת דבר ראשון תודה רבה לך על העזרה אבל יש לי שאלה קטנה אם נגיד מאוננים כל יום אבל בלי לפצוע (בעדינות) אז זה לא נורא נכון??
כאילו זה בסדר לאונן פעם אחת ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה
ענת זפרני09/07/2007אתה יכול לאונן בלי לחשוש
זוהי פעולה טבעית
גם יותר מפעם ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת אני צריך עזרה במשהו
ערן09/07/2007ענת שלום!
רציתי להגיד לך תודה רבה על הצעות שלך והבטחון שאתה מעניקה לאנשים !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף
ענת זפרני11/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערן וענת תקראו את זה
חסוי!!12/08/2007ערן אני שאלתי בדיוק את אותו שאלה אני בן 14 וחצי ואני שאלתי באותצם המליים שאתה רשמת גם אני פחדתי וענת באמת את לא יודעת כמה את עוזרת לי ולחברים שלי את אולי חושבת שאת רק עונה על שאלות אבל את משנה לנו את החיים את נותנת עצות מחזירה לנו ביטחון וידע ואנ כל כך מודה לך !!!!!!!!!!!!!!! על כל העזרה וערן אל תדאג אח שלי זה בסדר לאונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
ענת זפרני13/08/2007הכיף כולו שלי
תכתבו תתייעצו. אני כאן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)