נשארה בלי חברות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשארה בלי חברות
    אמא דואגת
    17/10/2008

ענת שלום, אני אמא לילדה מקסימה בת 14 (כיתה ט') מוכשרת עדינה ומאוד חכמה אף פעם לא היו לה המון חברות אבל היא הסתדרה. בשנה האחרונה היא הצליחה לריב עם כל החברות שלה ונשארה כמעט לבד. לי יש תחושה שהיא לא מעניינת בחברות , חברות דורשת השקעה עשייה למען האחר והילדה שלנו מאוד עסוקה בעצמה ומתקשה לראות את האחר וצרכיו... עם בנות הדודות שלה ועם ילדי חברים שלנו היא מסתדרת מצויין אבל עם חברות מהכיתה הרבה פחות טוב - זה כמובן כמו שהיא מציגה את הדברים. היום יום שישי בערב, היא לבד בחדר, שוכבת על המיטה בחדר מבולגן עצובה ואפילו מדוכאת ניסתי להכנס לחדר ולדבר איתה אבל היא תוקפת או שותקת קשה לנו לראות אותה לבד עצובה ואנחנו מאוד דואגים נשמח לשמוע את דעתך. המון תודה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשארה בלי חברות

הוספת תגובה

• לאמא הדואגת

ענת זפרני
    19/10/2008

שלום לך
    הבת שלך בחרה במסלול הקשה
    לגלות דרך עצמה כמה עצוב ובודד בלי חברים
    אין לי ספק שבתור הורים הלב שלכם כואב עבורה
    מצד שני
    אני באמת ובתמים חושבת שזה השיעור שלה
    ושהתפקיד שלכם מסתכם בלשדר לה אמפטיה ולחזק אותה כל פעם שהיא עושה צעד בכיוון חיובי
    קחו בחשבון שבגיל הזה הכל נורא דינאמי
    מה שנכון לעכשיו
    ישתנה עוד שעה
    ובנוסף - הנטייה האינסופית לדרמה
    ורחמים עצמיים
    לא הייתי נוקטת בעמדת ענישה איומים כעסים או הוכחות
    רק ללוות להציע ולתת לה לבחור
    המון הצלחה מועדים לשמחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו