מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשארה בלי חברותאמא דואגת17/10/2008
ענת שלום, אני אמא לילדה מקסימה בת 14 (כיתה ט') מוכשרת עדינה ומאוד חכמה אף פעם לא היו לה המון חברות אבל היא הסתדרה. בשנה האחרונה היא הצליחה לריב עם כל החברות שלה ונשארה כמעט לבד. לי יש תחושה שהיא לא מעניינת בחברות , חברות דורשת השקעה עשייה למען האחר והילדה שלנו מאוד עסוקה בעצמה ומתקשה לראות את האחר וצרכיו... עם בנות הדודות שלה ועם ילדי חברים שלנו היא מסתדרת מצויין אבל עם חברות מהכיתה הרבה פחות טוב - זה כמובן כמו שהיא מציגה את הדברים. היום יום שישי בערב, היא לבד בחדר, שוכבת על המיטה בחדר מבולגן עצובה ואפילו מדוכאת ניסתי להכנס לחדר ולדבר איתה אבל היא תוקפת או שותקת קשה לנו לראות אותה לבד עצובה ואנחנו מאוד דואגים נשמח לשמוע את דעתך. המון תודה ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא הדואגת
ענת זפרני19/10/2008שלום לך
הבת שלך בחרה במסלול הקשה
לגלות דרך עצמה כמה עצוב ובודד בלי חברים
אין לי ספק שבתור הורים הלב שלכם כואב עבורה
מצד שני
אני באמת ובתמים חושבת שזה השיעור שלה
ושהתפקיד שלכם מסתכם בלשדר לה אמפטיה ולחזק אותה כל פעם שהיא עושה צעד בכיוון חיובי
קחו בחשבון שבגיל הזה הכל נורא דינאמי
מה שנכון לעכשיו
ישתנה עוד שעה
ובנוסף - הנטייה האינסופית לדרמה
ורחמים עצמיים
לא הייתי נוקטת בעמדת ענישה איומים כעסים או הוכחות
רק ללוות להציע ולתת לה לבחור
המון הצלחה מועדים לשמחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)