בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי
    יערה
    09/07/2007

אני ילדה בת 17 ושכבתי עם חבר שלי שאנחנו כבר שנה וחצי ביחד ואני כבר לוקחת גלולות במשך די הרבה זמן וההורים שלי לא יודעים מזה כי יש להם ערכים וחינוך שאני מעריכה אותו ומודה להם על כך אבל אני חושבת שאני בגיל שאני לא נחשבת לסתם אחת שנותנת ואני שלמה עם גילי לקיום יחסי מין אבל הם נראים לי שהם די חושבים שיש לי עוד זמן לזה..בערך בגיל 18 או יותר לא יודעת אבל אני רוצה כבר לספר להם ואני לא יודעת איך לפנות אליהם, זה מביך אותי, כל פעם כשאני לידם ואני רוצה להוציא איזושהי מילה מהפה אני מרגישה שאין לי אוויר ואני יכולה לשמוע את דפיקות הלב שלי מרוב לחץ היסטרי ואין לי את האומץ אבל אני חייבת לעשות את זה, אני לא יודעת מה להגיד בצורה הכי נכונה ואני חייבת עזרה כבר..תודה רבה לכם!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי

הוספת תגובה

• החלטה שלך

ענת זפרני
    09/07/2007

נורית חמודה
    אני מבינה שאת מתייסרת כי עשית משהו שלדעתך לא נראה בעיני ההורים שלך.
    תראי, מאחר וכבר קיימתם יחסי מין - אני לא מוצאת טעם בלשתף אותם.
    קיום יחסי מין - ההחלטה לקיים יחסי מין בגילך, תלויה ברמת הבשלות של הקשר ושל כל אחד מכם. אם נהגתם באחריות השתמשתם באמצעי מניעה, דאגתם להגן על עצמכם, אתם אוהבים ואתם כבר שנה וחצי ביחד, אני חושבת שאין שום סיבה לעדכן את ההורים.
    הורייך מן הסתם מניחים שהיחסים בינכם רציניים וסומכים עלייך שאת יודעת מה מתאים לך.
    אם את בכל זאת מרגישה צורך לדבר על זה
    דברי עם אמא שלך בנפרד.
    ספרי לה בלי לחץ
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ענת...אבל רק....

יערה
    11/07/2007

איך בכל זאת אני אפתח את השיחה עם אמא שלי, איך אני אגיד לה את זה בצורה שהכי פחות מביאה היסטריה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיחה מלב אל לב

ענת זפרני
    14/07/2007

תכיני לכם קפה
    תחפשי זמן שרק שתיכן בבית
    תתחילי במשפט:"אמא את יודעת שאני וX כבר הרבה זמן ביחד, זה רציני ביננו ואנחנו מאוד אוהבים, רציתי לספר לך שהחלטנו להתקדם במערכת ביננו.
    אם היא תשאל מה הכוונה תגידי לה
    שהחלטתם שאתם רוצים לשכב ושחשוב לך שהיא תדע ושזה לא יהיה מאחורי הגב שלה תספרי לה על אמצעי המניעה ועל האחריות שלקחתם על העניין.
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי דעתי אין צורך בזה שתשתפי אותם

יייי
    19/07/2007

בכל זאת זה עניין אישי שלך,כל עוד את שומרת על אצמך ולא עושה שטויות וכמובן זהירה
    לפי דעתי אין צורך בזה זה סתם יוביל לאי נוחות בנכם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה

צחי
    25/07/2007

אני מציע שתשפי אותה בכל זאת היא אמא שלך ו היא תבין אותך כי גם היא הייתה נערה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו