מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תעזרו לייערה09/07/2007
אני ילדה בת 17 ושכבתי עם חבר שלי שאנחנו כבר שנה וחצי ביחד ואני כבר לוקחת גלולות במשך די הרבה זמן וההורים שלי לא יודעים מזה כי יש להם ערכים וחינוך שאני מעריכה אותו ומודה להם על כך אבל אני חושבת שאני בגיל שאני לא נחשבת לסתם אחת שנותנת ואני שלמה עם גילי לקיום יחסי מין אבל הם נראים לי שהם די חושבים שיש לי עוד זמן לזה..בערך בגיל 18 או יותר לא יודעת אבל אני רוצה כבר לספר להם ואני לא יודעת איך לפנות אליהם, זה מביך אותי, כל פעם כשאני לידם ואני רוצה להוציא איזושהי מילה מהפה אני מרגישה שאין לי אוויר ואני יכולה לשמוע את דפיקות הלב שלי מרוב לחץ היסטרי ואין לי את האומץ אבל אני חייבת לעשות את זה, אני לא יודעת מה להגיד בצורה הכי נכונה ואני חייבת עזרה כבר..תודה רבה לכם!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלטה שלך
ענת זפרני09/07/2007נורית חמודה
אני מבינה שאת מתייסרת כי עשית משהו שלדעתך לא נראה בעיני ההורים שלך.
תראי, מאחר וכבר קיימתם יחסי מין - אני לא מוצאת טעם בלשתף אותם.
קיום יחסי מין - ההחלטה לקיים יחסי מין בגילך, תלויה ברמת הבשלות של הקשר ושל כל אחד מכם. אם נהגתם באחריות השתמשתם באמצעי מניעה, דאגתם להגן על עצמכם, אתם אוהבים ואתם כבר שנה וחצי ביחד, אני חושבת שאין שום סיבה לעדכן את ההורים.
הורייך מן הסתם מניחים שהיחסים בינכם רציניים וסומכים עלייך שאת יודעת מה מתאים לך.
אם את בכל זאת מרגישה צורך לדבר על זה
דברי עם אמא שלך בנפרד.
ספרי לה בלי לחץ
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ענת...אבל רק....
יערה11/07/2007איך בכל זאת אני אפתח את השיחה עם אמא שלי, איך אני אגיד לה את זה בצורה שהכי פחות מביאה היסטריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחה מלב אל לב
ענת זפרני14/07/2007תכיני לכם קפה
תחפשי זמן שרק שתיכן בבית
תתחילי במשפט:"אמא את יודעת שאני וX כבר הרבה זמן ביחד, זה רציני ביננו ואנחנו מאוד אוהבים, רציתי לספר לך שהחלטנו להתקדם במערכת ביננו.
אם היא תשאל מה הכוונה תגידי לה
שהחלטתם שאתם רוצים לשכב ושחשוב לך שהיא תדע ושזה לא יהיה מאחורי הגב שלה תספרי לה על אמצעי המניעה ועל האחריות שלקחתם על העניין.
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי דעתי אין צורך בזה שתשתפי אותם
יייי19/07/2007בכל זאת זה עניין אישי שלך,כל עוד את שומרת על אצמך ולא עושה שטויות וכמובן זהירה
לפי דעתי אין צורך בזה זה סתם יוביל לאי נוחות בנכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה
צחי25/07/2007אני מציע שתשפי אותה בכל זאת היא אמא שלך ו היא תבין אותך כי גם היא הייתה נערה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)