מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודים בתיכוןמיה26/10/2008
אני בכיתה י' עברתי לתיכון ומתחילת השנה אני מרגישה שלא הולך לי כלום.. שלוש שנים האחרונות שלמדתי בחטיבת הביניים היו לי ציונים מאוד טובים ופתאום קיבלתי השנה ציונים הרבה יותר נמוכים (70+) זה ממש בינוני ויש עליי לחץ כי אחותי הייתה בבצפר תלמידה ממש מצטיינת והיו לה ציונים ממש גבוהים נכון שלא צריך לעשות החללות והכל אבל אני לא רוצה לצאת הילדה היפה והטיפשה במשפחה ואני כן רוצה להוכיח את עצמי וכן חשוב לי להצליח בלימודים ואני לא מבינה מה אני לא עושה בסדר שאני מקבלת כאלה ציונים...אניכן לומדת ומקשיבה בשיעורים מתכוננת למבחנים... \: מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיה
ענת זפרני26/10/2008יש עקומות למידה שמראות באיזה שנים יש יותר הצלחה ובאילו פחות
מתברר ששתי נקודות משותפות - ירידה בכיתה ז'
ירידה בכיתה י'
בשני המקרים מדברים על השינוי והמעבר מהיסודי ליחטיבה ומהחטיבה לתיכון
כל החוקים משתנים
המורים חדשים
הדרישות אחרות
וזה כל הסיפור
כיתה י' גם מלאה במקצועות שאחר כך אם לא תבחרי בהם למגמה (מוגבר) לא תצטרכי ללמוד!! ולכן כיתה י' עמוסה יותר ולא מנבאת את הצלחתך העתידית
כוווולה עבר חודש מתחילת השנה
בסך הכל בוחן
קחי פרופורציות
תשקיעי ותהיי פחות מודאגת
מבטיחה לך
שיהיה לך קל
תכתבי על גבי דף ענק על השולחן או על הקיר את המטלות השבועיות (כך שזה לא ישכח: מועדי מבחנים בחנים הגשת עבודות שיעורי בית וכו') וכל מה שאת מסיימת תמרקרי (בעט מדגיש) או תמחקי באיקס גדול וככה יהיה לך מסודר מול העיניים כל התוכנית השבועית - אם מנהלים של חברות גדולות עושים את זה אין סיבה שאת לא.
פעם בשבוע תזרקי את הדף ותתחילי דף חדש
אני מאחלת לך המון הצלחה
תכתבי לנו מדי פעם שנדע שזה עובד
שבוע טוב
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה:)
מיה29/10/2008אבל אין לי בעיית זמן וסיום משימות- אני ילדה מאוד מאורגנת ומצליחה לעשות תמיד ש.ב , להתכונן למבחנים ולעשות עבודות. הבעיה שאני מתאמנת למבחן מרגישה שאני מוכנה - ופתאום מקבלת ציון נמוך.. אני לא מבינה למה! מה אני צריכה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)