מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "מעצור" חברתירונן30/10/2008
שלום, עברנו דירה בקיץ האחרון - שתי בנות לנו בנות 14 ו-10, הקטנה מאוד פתוחה והשתלבה מהר, הגדולה הייתה מאז ומעולם יותר מסוגרת וביישנית, אבל בסך הכל הייתה משולבת חברתית באופן סביר. במקום מגורנו החדש - המשימה נראית קשה עד בלתי אפשרות - אנחנו מדרבנים, היא רוצה , משקיעה, הולכת לצופים וכד' אבל התוצאות לא מגיעות - היא לבד וליבנו נחמץ כאמור האופי הבסיסי הוא שקט, בחוג חברתי חדש היא אף פעם לא יוזמת וזה נראה מדאיג פנינו גם ליועצת ביה"ס על מנת ליזום חיבור לבנות כיתתה מאיזור מגורינו השאלה אם ניתן לפנות לאיזו שהיא עזרה בנושא או שמא לתת לזמן לעשות את שלה אני מכיר את האופי והיא יודעת ומודעת למצבה - אבל יש לי תחושה שהיא חייבת עזרה לעבור את ה"מחסום" הראשון ואח"כ זה יבוא יותר בקלות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעוברי הדירה
ענת זפרני30/10/2008שלום רב,
כל מעבר מצריך זמן הסתגלות.
בגיל שלהם הם קודם כל רוצים זמן חימום (להכיר להבין ללכת על בטוח) ורק אז הם משתלבים
עודדו אותה ושבחו אותה על כל נסיון והמשיכו להציע לה כל מיני רעיונות גם אם לא הולך, תנו לה זמן.
זה לא פשוט
בטח לא בגילה.
2. בנוגע ליועצת - אני חושבת שכדאי להזכיר זאת,,אפילו בשיחת טלפון - על מנת שיוכלו לבדוק אם ישנם מפגשים חברתיים לילדי הכיתה - לבחור מישהי שתדאג להזמין גם את בתכם. - לפעמים כשלא יודעים לא כואב אבל כשמגלים בדיעבד זה ממש מעליב.
3. הכוון שאני הייתי הולכת עליו הוא חיפוש אחר חברה אחת טובה
מישהי קרובה שתהיה לה חברת נפש, ילדים ביישנים ועצורים מרגישים בנוח בחברת מצומצמת .
4. נסו רכיבה טיפולית או כל חוג שמאפשר "קתרזיס" לנפש - אומנות ציור וכו' החוג יאפשר לה להכיר ילדים במסגרות אחרות ולרכוש בטחון
5. זמן זמן זמן. אל תשכחו - מה שנראה נצח יכול להיות שנה אחת פחות מוצלחת בחיים. וזה הכל.
אני מאחלת לכווולכם שנה טובה
מועדים לשמחה
והמון הצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)