הורים קשים מדי:/

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורים קשים מדי:/
    צליל
    30/10/2008

שלום אני בת 18 בעוד חודש ונראה לי שההורים שלי לא מבינים שגדלתי להם.. יש לי חבר כבר חצי שנה בגילי והם בשום פנים ואופן לא רוצי ם לשמוע על זה שנשן ביחד. כל פעם שאני שואלת אותם על כך הם מתחמקים מזה. בנוסף לזה כשחברות שלי יוצאות למסיבות ומועדונים כל פעם קשה להם להגיד לי כן והם החליטו שמעכשיו אפ אני רוצה לצאת למקומות כאלה ב2 גג אני בבית. אני חושבת שההורים שלי די מגזימים הם יודעים שאני אחראית אבל לא מבינים שגדלתי . זה נראה לי מטופש לשאול כל פעם את ההורים שלי אם אפשר לצאת או אם אני יכולה לישון אצל חבר שלי שאני בת 18 כבר.ניסיתי לדבר איתם על זה שהם מגזימים אבל הם אומרים זה הבית שלנו כל עוד את גרה פה את תעשי מה שאנחנו אומרים לך שתגורי לבד תעשי מה שאת רוצה. שאלתי אותם אם גם בגיל 20 שאני אגור אצלהם זה יהיה ככה אז הם אמרו לי שתגיעי לגיל 20 נדבר ... אבל זה גם מה שאמרו לי על גיל 18 כשהייתי בת 15 אני כבר לא יודעת מה לעשות איתם ונמאס לי כל הזמן לחכות שאני אגדל בעוד שנה ואז אולי יסכימו לי .. אשמח אם תעזרו לי איך לפתור את כל הנוקשות הזו תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורים קשים מדי:/

הוספת תגובה

• צליל החמודה

ענת זפרני
    16/11/2008

אני חושבת שאת ילדה מאוד טובה. באמת. יש לך חבר ואת מקפידה לשמור על קשר טוב עם ההורים, ולמרות שהם לא תמיד מבינים אותך את מקשיבה בקולם.
    זה יפה ומראה על כך שיש בינכם כבוד הדדי ואיכפתיות.
    כבר הצלחתם.
    בנוגע לחבר - קשה להרבה הורים לקבל את העובדה שהילד/ה מתפקד כיצור מיני, הם באים מרקע שונה ועבורם ילדה בכיתה יב' שישנה אצל החבר - זה אומר משהו עליה ועל ההורים וכו'
    ולכן - הייתי מציעה לך לרדת מעניין הלישון שם
    ולהגיד להם שבחופש הגדול (לפני הגיוס) את מצפה שהם יבינו שגדלת ואם לא - תבקשי לגשת איתם לייעוץ. איש מקצוע שיעזור לכם למצא פתרון
    בקשר למועדונים - יש בעיה גדולה של אלימות וסמים - אני ממש מבינה אותם, נסי לבדוק איתם אולי הם יסכימו לשעה מאוחרת יותר בתנאי שתסמסי להם כל שעה עגולה שהכל בסדר.
    אשמח להתעדכן
    המון הצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו