שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מירי
    04/11/2008

הי בתי בת שנה וחצי, עד היום איתי בבית.לאחרונה אני מרגישה את הצורך שלה בחברת ילדים נוספים ואני מנסה להפגיש אותה עם בני גילה כמה שאני יכולה .ראשית ברצוני לשאול כמה הדבר חשוב שהרי בגיל הנ"ל הם עדיין לא משחקים זה עם זה אלא זה לצד זה. בנוסף, ניפגשנו עם חבר בן גילה (מעט קטן יותר) והוא נתן לה מספר פעמים מכות על הפנים והראש. היא לתדהמתי לא בכתה, לא הגיבה, לא החזירה והמשיכה כרגיל כאילו כלום לא קרה. מאוד מסקרן אותי להבין את התגובה שלה.האם הדבר מעיד על בגרות או שמא על כך שאינה יודעת להתמודד עם מצבים כאלה? כיצד אתם רואים תגובה מסוג זה? אני לא התערבתי כמובן מפני שלא היה צורך אך מה עושים במצבים דומים? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    16/11/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=268 id=link]פסיכולוגיה - הגיל הרך, הורים לתינוקות[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו