מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרי לי !!!!!!!!אני14/07/2007
שלום .. אני בת 15 ויש לי מלא בעיות עם אמא!!! אני לא יכולה לחיות איתה.. היא תמיד מבקשת ממני לנקות ומצפה ממני לציונים טובים בלימודים ואין לה אף פעם מילה טובה ויפה בשבילי.. לפעמים נמאס לי ואני רוצה לברוח רחוק ממנה!! עם אבא אין לי בעיה כי הוא לא מתערב לי בחיים ומבין אותי.. נגיד ואני מנקה את הבית היא תמיד מחפשת את הכתם הזה שפיספסתי!! אי אפשר גם לדבר איתה והיא נורא עצבנית.. אני מבלה הרבה שעות מחוץ לבית רק כדי לא להיות בריב איתה.. אני חוזרת הכי מאוחר הביתה רק כדי לא לשמוע את הצעקות והנידנודים שלה!!!
אני לא יודעת מה לעשות ... תעזרי לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אני
ענת זפרני14/07/2007מה שאני עונה מצריך אותך לחשיבה בוגרת - כנראה לאמא שלך יש את הקשיים שלה והיא זורקת את הקושי לכל הכיוונים , אני מבינה שקשה לך לספוג את זה אבל תזכרי שבתוך הבית אנחנו הרבה פעמים "סופגים" את הקושי אחד של השני. קוראים לזה משפחה.
כל שינוי מתחיל מנקודה מסויימת.
אולי את תתחילי את השינוי:
לא להעלב
לא להגיב בכעס
לחזק את אמא
לנסות להחמיא לאמא
לשנות את התפיסה ולשחק את הבוגר ולא את הילד!!!!
כל כמה שזה נשמע מוזר - אני חושבת שאמא שלך תופסת אותך כחזקה ולכן היא מרשה לעצמה להיות יותר קשה מולך.
ותחשבי שגם אמא שלך צריכה אהבה.
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)