שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נועה
    17/11/2008

מה אחוזי הבנות שהיה להן חבר עד גיל 18? כי אני בת 17 עוד מעט ועדין לא היה לי בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בנוסף רציתי לציין

נועה
    17/11/2008

שכמעט ולא היו לי ידידים בכלל. בכלל לא מתחילים איתי, משום מה כול ה"דברים של הגיל" כמו ריבים עם הורים אפילו קצת והתנסיות (למשל סיגריות ואלכוהול שמגעיל אותי) לא היה לי, הרוב מבחירה שפשוט לא בא לי. אני רואה שאני פשוט שונה מהרוב לידי, לא מנסה, לא "עושה שטויות" כי פשוט לא בא לי, ממש לא כי אמא לא מרשה, במקרה זה יוצא ככה ששיתינו מסכימות מה לעשות. (אני מאוד אחראית). הריבים היחידים הם על נקיון..נו לא על "אמא למה את לא מסכימה לי לצאת עם אבי!". כיאילו גיל ההתבגרות מאחר. ישלציין גם שאני נחמדה, משעשעת ונראת טוב מאוד. הדבר היחיד ש"לא לטובתי" הוא שאני לא זורמת ממש כמו, בקטע של ישר. נראה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועה

ענת זפרני
    27/11/2008

בתיכון שבו 7 כיתות יש אולי 3-4 זוגות וכל היתר רווקים ורווקות....
    בצבא נוצרות החברויות.
    את תזרמי בדיוק בקצב שמתאים לאופי שלך
    ואני בטוחה שתצאי עם עוד הרבה הרבה בנים
    ותמצאי אהבה
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו