מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת מתבגרת.ענת.א25/11/2008
שלום רב, ביתי בת 13,אחריה יש לנו תיוק בן כשנה ושלושה חודשים, לאחרונה מאז נכנםה לחטיבת הבינים{ לכיתת מצוינות},חלה כמעיין תרופפות הן בלימודים והן ביחםיה אלי,אינה מתאמצת כלל, מכינה את השיעורים מתוך אילוץ וחובה, פחות משקיעה, החברות תפםו מקום ראשון. בבית גם כן, החלה להתחצף ומידי פעם אף "טורחת" להזכיר לי שאני לא היתי מוצלחת כמוה.. אני מאוד משתדלת לשים גבולות ברורים ומענישה אותה באי אילו םנקצית כמו..בלי מחשב יומיים...או טלויזיה... איני יודעת אם זוהי הדרך ועד כמה היא מועילה....עד כמה ניתן לאלץ אותה להשתתף בעבודות הביית.., יש לציין שהיא אכן מאוד עםוקה גם עובדת כשמרטפית , חוגים וכו..,אולי עלי להפםיק את שאר העיםוקים במידה ולא יהיה שיתןף פעולה. שאלה אחרונה , כיצד עלי לשים גבולות או "להעניש" את בני התינוק כשאני אוםרת עליו לעשות משהו והוא ממשיך, לעיתים ממשיך ומביט בי כדי לבחון את תגובתי, כרגע אני פשוט מזהירה פעם או פעמיים אחכ" פשוט מכניםה אותו ללול שלו ומםירה לו.... בדרכ לא ניראה ש מזיז לו במיוחד. תודה על היעוץ מראש. ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא למצויינת
ענת זפרני27/11/2008בנוגע לבתך - במקום לדאוג לעונשים נסי שיחות אישיות איתה
נסי למצא את המקום שאת מעודדת ומעריכה ומשם תבוא העזרה
אם היא תזהה שאת במלחמה = היא תכנס למגננה
עכשיו, בואי לא נשכח שהיא בגיל ההתבגרות והיא חייבת קצת למתוח את הגבולות ולנסות אותך
התפקיד שלך זה להחליט מה מותר ומה אסור ולהיות עקבית.
במקביל למצא זמן להיות איתה בכיף
בלי התינוק
לגבי התינוק - אנא פני לפורום פסיכולוגית תינוקות וילדים
הצלחה ואושר
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)