לא לומד לקח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא לומד לקח
    א
    25/11/2008

שום. יש לי בן בגיל 10.5. בזמן האחרון התנהגותו ממש בלתי נסבלת וזה מתבטא כך: עקשנות,חוצפה,זלזול,דווקא נגד כולם ואני אתן דוגמאות:אחיו יכוללומר לו תהייה בשקט והוא יענה לא רוצהלמה מה תעשה לי? . או אם אני כועסת עליו ואומרת לו אל תענה לי הוא יגיד אבל אני לא עונה לך אני אומר לך . וכוכ'... רק כשאני מתפוצצת הוא מפסיק .גם נושא שעורי בית אם אני לא מסתכלת יום יום במחברות אין מצב שהוא יעשה משהו ותמיד זה שכחתי לא שמתי לב וכו'... דבר נוסף שמפריע לי הוא שילד לא לומד לקח מעונש. נקודה חלשה שלו זה לא ללכת / להביא חברים. אני יכולה להעניש שבוע שלם ולא לומד לקח וחוזרת ההתנהגות שוב ושוב. כשהוא כועס אין לו דין ולא דיין.לא שוקל מילים ולא מעשים והעקשנות והחוצפה הן בלתי נסבלות.האם ישנה דרך לשנות??? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא לומד לקח

הוספת תגובה

• שיחות ייעוץ

ענת זפרני
    27/11/2008

שלום רב
    אני חושבת שאת צריכה להצטרף לקבוצות הדרכה להורים לגיל הזה על מנת לקבל כלים להצבת גבולות ותקשורת בונה עם הילד
    בררי באזור מגורייך
    תפיקי המון
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו