קעקוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קעקוע
    רחלי
    28/11/2008

שלום ענת !! קוראים לי שובל אני בת 15 ואני רוצה לעשות קעקוע ואימי לא מסכימה לי גם שאני היה גדולה היא לא תסכים לי אז אמרתי לה אני יבוא אלייך בהפתעה עים קעקוע אז היא אמרה לי שהיא תעיף אותי מהבית אחי גם רצה לעשות קעקוע שהוא בן 18 והיא לא הסכימה לו אבל הוא ירד מהעניין אבל אני רוצה לעשות קעקוע ואם אני רוצה גם אח שלי ירצה ואז היה בלאגן ואני מאוד רוצה לעשוות !! האם תוכלי לעזורר ליי שאימי תסכיים ליי ?? בתודהה שובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קעקוע

הוספת תגובה

• לשובל

ענת זפרני
    28/11/2008

היי חמודה
    אני ממש מבינה את הרצון שלך לקעקוע ושזה יקרה עכשיו
    אבל
    בגלל שאמא שלך כל כך מתנגדת
    ובגלל שאתם עדיין תחת חסותה אני מציעה לך לעשות את קעקועי החינה - כל שבוע אחד אחר ככה שגם תהני מהעניין וגם הוא יוחלף וגם מותר!!
    מה שמתחשק לך עכשיו
    יכול מאוד להיות שעוד שלושה חודשים לא יבוא לך
    ואז
    תהיי תקועה עם זה לנצח
    וחבל
    תנסי
    ותכתבי לי
    שבת שלום
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קעקוע

רחלי
    29/11/2008

תאמת שגם קעקוע חינה היא לפעמים מתנגדת אבל קעקוע אמיתי אני רוצהה ואני לא יתחרט אני כול החיים שלי רציתי לעשות קעקוע וזה לא שווה כול שבוע לעשות קעקוע חינה זה לא אותו דבר אני לא יודעת מה לעשות אמרתי לה בגיל 18 אני יעשה כי בגיל הזה כבר עושים מה שרוצים ובגיל 18 היא לא יכולה לעשות כלוום התנגדות וכו' אבל מה אני יחכה 3 שנים זה הרבה זממן ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סה"כ שלוש חופש גדול ואת שם!!!

ענת זפרני
    01/12/2008

תחשבי על זה שובל
    שאם את מקעקעת בחינה את יכולה בינתיים להתאמן על הציור שהכי יפה לך במקום הכי מוצלח
    פעם על הכתף
    פעם על הקרסול
    ואז אם בסוף באמת תחליטי לעשות
    תוכלי לבחור על סמך הנסיון
    קטן עלייך שלוש שנים
    הצלחה רבה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו