מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נערה מתבגרת ומתוסכלת.. : (יובל30/11/2008
שלום רב, שמי יובל ואני בת 14 אני וכמה וכמה מהחברות שלי עברנו לבית ספר חדש. אני לא אפרט הכל ואני יגש לעיניין: אני מרגישה מתוסכלת בזה ששתיים מחברותיי הצליחו להשתלב, וכמה שאני מנסה אני לא מצליחה, חברה שלי היא ילדה יפה אך גם אני אבל הבעייה שתמיד עליה מסתכלים, תמיד מצליח לה וכאילו חייה דבש , אני תמיד נדפקת לא מצליח לי דברים . אני בוכה הרבה בלילות ומרגישה שזה לא פייר.. נ.ב: לא פירטטי יותר מידי ניגשתי פשוט לעיניין כייוון ואין ברצוני לרשום ולרשום... מה עליי לעשות? האם אני צריכה יעוץ/פתרון או שאוכל להסתדר לבד וזה רק ה-גיל..? בתודה מראש יובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליובל
ענת זפרני01/12/2008את מגלה רגישות רבה בכך שאת ממקדת את "הבעיה:
נורא קשה בגיל שלכם (ובכלל) לעבור לבית ספר חדש
בסך הכל עברו שלושה חודשים - מתוכם חודש של חגים
אני מציעה לך לתת לעצמך זמן נוסף להתרגל לבית הספר ולהכיר אנישם נוספים
ובנוסף
קנאה היא רגש לגיטימי
מותר לקנא
אני בטוחה שגם לחברתך יש בעיות לא מועטות
זה מין גיל כזה שגם "המלכה" סובלת משינויים וירידות כאלה ואחרות בדימוי העצמי
אז
שמרי על קשר עם החברות שלך
חייכי לעולם
ותני לעצמך זמן להתרגל
המון הצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)