מה לעשות ?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות ?!
    יובל
    09/12/2008

שלום, שמי יובל. כבר ביקרתי כאן לפני מספר ימים אם לא שבועות. הגיע לעיניין ובקצרה: עברתי לבית ספר עם מספר חברות, אחת מהחברות שלי שאותה אני באמת אוהבת או יותר נכון אהבתי מתנהגת כבר באופן מגעיל שהיא כבר גורמת לי כל פעם לבכות עלייה ולהתעצבן. היא קצת יותר מחוברת לילדים ממני, ויותר מקובלת , אך שאני איתה אני מכירה ומדברת עם יותר ילדים בשכבה ויותר מרגישה שייכת הבעייה היא שהשנה היא לגמרי השתנתה והיא מתייסת אליי באופן שקשה לתאר אפילו, כל פעם יוצאת עליי, חושבת שהיא מעליי, מרגישה פה ושם איפה לרדת עליי וזה כל כך מעצבן אותי!עוד דבר- כל פעם היא מספרת לי על "החברים" שלה היא יותר מידי מגדירה את עצמה מושלמת: "הוא הזמין אותי" "היה צחוקים איתו" אני נשמעת לך מטומטמת אבל כל פעם שאני איתה היא מתחילה לפתוח את כל הסופורים האלה והיא מתה שאני יקנא- היא יודעת את זה והיא כל כך נעשתה אליי רעה, היא לא הייתה כזאת!!!!!!! מה לעשות: מצד אחד אני מרגישה שאם אני יריב איתה אין לי מה לעשות ואני לא יכיר יותר חברים/בנים ופחות יהיה מקובלת, כי בכוחות עצמי אני לא יכולה ממש ( מבחינת יופי שתינו יפות מאוד- אם זה יעזור במשהו ואם זה משנה משהו). מצד שני, אני לא מסוגלת איתה שכל פעם היא עוקצת אותי ועוד משהו שזה בכלל אין לתאר- שהיא כל פעם משביצה ומתחילה לספר סיפורים אבל בקטע כזה שאני יקנא ולא באמת חוויות לשתף אותי בהם. מה את מעיצה לי לעשות?! בתודה מראש יובל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות ?!

הוספת תגובה

• סוגי חברות שונים

ענת זפרני
    09/12/2008

היי יובל
    עלה בדעתך שדווקא חברתך מקנאה בך??!
    אולי השקט הנפשי שלך והיכולת שלך להיות מי שאת בלי לנפנף בכל מיני בנים יכולה להטריף אותה?!
    אני חושבת שזה שיעור ענק לחיים על חברות טובות וחברות פחות
    את רוצה להישאר איתה בקשר כי שווה לך
    וזהו
    לא יותר מזה
    קחי ממנה מה שאת יכולה
    וחפשי לך חברה טובה באמת, אחת כזו שלא יורדת/מעליבה/מתחרה
    אז יהיה לך קל יותר להתרחק
    הצלחה ענקית
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אותה בעיה..

יובל
    19/01/2009

שלום ! עברו כמה שבועות מאותה הפעם האחרונה שרשמתי.. שוב אותה הבעיה: אותה החברה שלי כל כך מטיפה אותי אני הרבה חושבתעל זה אני כל כך מקנא בה בזה שהיא מצליחה ממני! אני לא יודדדעת כל כך איך לפרט אבל העניין הוא כזה: היא כל פעם מספרת לי על החברים שלה-לא שדאין לי חברים בבית ספר החדש שלנו! וכל פעם היא באה לאיזה ילד/ילדה ומנשקת אותה בלחי ומשחקת אותה, ומחייכת בחיוך מאולץ רק כדי שיואהבו אותה ואני כל כך מתעצבנת והיא תמיד עושה לי דווקא להראות לי שדהיא יותר טובה ממני ושווה ממני! אני כבר לא יודעת מה לעשות? עזרי לי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אין במה אין הופעה

ענת זפרני
    19/01/2009

החברה שלך מצליחה להכאיב לך כי את מאפשרת לה
    בפעם הבאה שזה קורה תגיבי אחת מהשתיים:
    1. תחייכי כאילו כלום - ואז היא תבין שאת לא מאפשרת לה לחגוג יותר על חשבונך.....
    2. או שפשוט תזוזי משם תלכי למקום אחר ותתרחקי ואז לא תהיה לה הזדמנות להכאיב לך
    תנסי ותכתבי לי
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה ילדה יכולה לעשות צרות...

יובל
    09/03/2009

לצערי חזרתיי... הפעם גם אותו אופן של סיפור על החברה ("חברה") הזאת שליי!! כמו שהתחיל- אני וכמה חברות עברנו לבית ספר חדש.אותה החברה הזאת שלי שהתנהגהאליי באופן מגעיל רק התרדר,ובזמן שלא רשמתי לך זה הגיע לשיאים שפשוט הייתה מגעילה אליי ואם לבטא-סליחה על הביטוי: ז-ב-ל של אדם! לגבי ההתנהגות שלה אליי למדתי איך להתנהג:למדתי לא להתייחס.נקודה.במצבים בהם היא תצא אליי אני לא יהיה פראריית-אני יכנס בה!בלי חשבון!הבנתי דבר כזה-שיש לה אופי חלש!הרחקתי אותה מחיי (יש לציין איך לדעתי זה התחיל- שבתחילת שנה הציעו לה ולחברה שלי שהם כמו תאומות כל החיים שלהן ב-י-ח-ד לעבור לכיתה של כל הבנים הכי חתיכים והכי "מקובלים" הם כמובן לא סירבווו והלכו והשאירו אותי בכיתה עם עוד שתי החברות שעברו איתנו שאין לנו קשר אליהן בכלל,לכן הן התחילו בזה-שהשאירו אותי לבדי בכיתה מה שגרם לריחוק בין אותן שתי הבנות שעברו ל-"כיתת המקובלים" שהיו באמת החברות הטובות שלי שלא נדבר על אותה החברה שלי שסיבבה כל העיניין! וגם כן גרם לקירוב של אותן שתי הבנות שלא חברות שלי בכלל שעברו איתנו להתקרב אליהן!). עכשיו אני יגש לעיניין הרציני-למה אני שוב פה בגללה: היא עברה ביה"ס אך ורק כי בביה"ס הקודם שלנו שנאו אותה ואת אותה החברה שלה שכמו שאמרתי-הן חברות כאלו שנראלי באף בית ספר בעולם יש-הן בחיים לא נפרדות,עושות הכל ביחד-משהו מחריד.בבית ספר הקודם לא היה להן בכלל חברות!!!קיללו אותן-אמו שהן מסריחות(וזה נכון),סנוביות ותמיד היו בצד,וזה אך ורק באופי שלהן!!תמיד לי היה חברות ותמיד הכל היה בסדר כמו שצריך,מבין כולם אני הייתי הכי קרובה אליהן הייתי החברה הכי טובה של שתיהן,כמובן לא כמו שאין אחת לשנייה,אלא שאני תמיד עדיפות שנייה שלהן!.. עכשיו-הבעיה ה-בעיה היא לא שתיהן אלא אותה החברה שלהגיד את האמת מאז ומתמיד אהבתי אותה יותר מהשנייה,הן ילדות יפות אך שונות באופי-האחת שקטה,מופנת שלא אהבתי אותה אף פעם ואילו אותה החברה האנרגטית,המצחיקה והימפרקטיבית שכיום אני באמת שונאת אותה לעומת זה שעד לפני שנה שעברה הכי אהבתי אותה-שונאת אותהכיום אילו החברה השנייה השקטה משנאה הפכה לחיבה ואהבה! אותה החברה שבגללה אני פה(המצחיקה,האנרגטית והאימפרקטיבית) השתנתה מאז עברנו(את כבר יודעתלמה נעשתה אלייי),העיניין הוא כזה- בבית ספר היא מתחילה לנשק את כולן,לקרוא לשמות לכולן,כל הזמן באה ואומרת איך הכיתה שלה מושלמת ו-"כפרע עלייה"היא אומרת, כל הזמן עוזרת להם במבחנים,מצידה היא תיכשל העיקר לעזור להן (למרות שהיא תלמידה חרוצה עם ציונים גבוהים ששנה שעברה אפילו שהייתה מקבלת 85 הייתה בוכה-אבל בוכה!כיום העיניין הוא לעזור לכולם),ובקיצור ולעיניין: אסור שמישהו בביה"ס החדש יפתח טיפת אי-חיבה אלייה עד כדי כך,לעומת אליי שמותרלה איך להתנהג. עכשיו מה העיניין?הוא-שהיא כל כך מעצבנת אותי שהיא פתחה מין בלוג כזה באינטרנט בו כולם פותחים,אז כמובן גם היא וכל דבר היא מגיבה במין בלוג הזה או במין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

דניאל
    11/03/2009

במין שלכולם היא רושמת אני אוהבת אותך, אני מתה עלייך, כל כך שקוף ותבוע שזה מעצבן אותי נורא!!!!אסור שמישהו אחד יפתח טיפת אבל טיפת שינאה אלייה שם!! אני לא אפרט יותר יותררר מידי, אני מקווה שהבנת את הפואנטה! ואני רק חייבת לציין: שהיא השתנתה כל כך כל כךךך!! אני לא יודעת מה לעשות!!!!! כל העיניין הזה לא בא לי מקינאה אלא מהתנהגות הזו שלה! בבקשה עזרי לי.. יובל.. נ.ב- יש לי מלא דוגמאות של דברים שהיא עושה/מדברת/מתנהגת.לא רשמתי. אבל מקווה שהבנת! חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליובל

ענת זפרני
    25/04/2009

קודם כל התנצלות על הזמן
    הייתי עסוקה מאוד
    בנוגע לשאלתך
    אני לא ממש מבינה מה מכעיס אותך
    זה שיש לה הרבה חברים
    זה שהיא מתגרה בך
    או זה שאת לא מצליחה להיות חלק ממנה ומהשניה
    כתבי לי קצת יותר ברור
    וגם לא הבנתי אם הן כן או לא איתך כיום באותו בית ספר??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשוובה...

דניאל
    28/05/2009

אני לא יודעת בדיוק איך להגדיר את הכעס שלי אלייה.
    אני לא בדיוק מקנאה בה כיוון ולפני שעברנו בית ספר משנה שעברה וכל השנים האלו לא היו לה בכלל חברים ואני הייתי מוצפת בחברות וחברים.
    וכאילו שעככשיו היא משלימה את השנים האלו שלא היתה מצליחה מהבחינה החברתית.
    אני לא יודעת למה אני כל הזמן חושבת עלייה -על איך היא ככה, איך היא השתנתה וכו' וכו'.

כמו שתיארתי....
    אני לא יודעת מה לעשות- מה לעשות גם שנה הבאה שנעבור לתיכון חדש, שם יז לי הרגשה שהיא תצליח יותר ממני.

עזרי לי. מה לעשוות????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו