הורים & מסיבות כנסו דחוף זה חשוב לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורים & מסיבות כנסו דחוף זה חשוב לי
    מאיה
    15/12/2008

שלום אני מאיה בת עוד מעט 15 , לקראת חנוכה יש עכשיו כל מיני מסיבות לגילאים שלי עד תיכוניסטים , ואני רוצה ללכת והרבה ילדים משכבה שלי הולכים וחברים וחברות שלי. לי ולחברות שלי יש את אותם הורים בערך, עם אותה תגובה בקשר למסיבות , חלק משקרות להורים שלהם לגבי המסיבה שהיא סגורה או שמישהו מארגן אותה, וחלק משקרות להם בכלל ולא אומרות להם שהן הולכות אלא שהן ישנות אצל חברה , וביני ובין ההורים שלי יש קשר אמון מאוד טוב ואני לא רוצה להרוס אותו בדרכים האלו , אבל כל פעם שאני מדברת על מסיבות אמא שלי צוחקת כאילו אומרת שבחיים לא תשכחי מזה , ואבא שלי יותר טוב בקטע הזה הוא יותר מבין אותי ונותן אפשרות שכן , אבל בסוף אמא שלי קובעת ... אני לא יודעת איך לשכנע אותם שיתנו לי , הרבה ילדים שאני מכירה הולכים , למסיבות וילה הם הרשו לי אבל עכשיו בגלל שזה מועדונים אז זו בעיה ... אלא לא מועדונים מסוכנים עם ערסים וכאלה... בבקשה תעזרו לי זה דחוף לי ! תודה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבעיה..

מאיה
    15/12/2008

מי שלא הבין אני רוצה לדעת איך אפשר לשכנע אותם ולגרום להם להסכים לי ללכת למסיבה בלי לשקר להם או לריב איתם תעזרו לי !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטערת

ענת זפרני
    22/12/2008

היי
    אני מצטערת שאני לא יכולה לייעץ לך
    אני נתקלת בכל כך הרבה מקרים של "מועדונים תמימים" שנגמרים כסרט אימה
    אני חושבת שהורייך צודקים ואין לך מה לחפש שם
    כשמדובר על מסיבות כייפיות באיזור שלך אז למה לא
    אבל מועדונים - בחיייךךך....הרי הסלקטור מכניס את כולם
    השתיה שם חוגגת
    גם הסמים
    מיותר
    מקווה שאת לא מאוכזבת מדי
    שיהיה לך חג שמח
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו