אמא שלי חולת ניקיון!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא שלי חולת ניקיון!!
    shany
    21/07/2007

שלום,
    אני שני בת 13 ואני בלאגניסטית חרונית!
    אני לא יכולה שהחדר שלי יהיה מסודר למשך 10 דקות!
    אמא שלי כל הזמן מנדנדת לךי שהחדר לא מספיק מסודר בשבילה וגם כשהוא טיפה מבולגן היא אומרת שהיא לא יכולה לסבול את "הזוהמה" שיש לי בחדר.
    אני מנסה להסביר לה שטיפה באלגן זה לא כזה נורא, ואני לא יכולה לחיות בחדר שהוא כל הזמן מסודר כל כך...
    על סידור החדר יש לנו תמיד ריבים.
    בבקשה תציאי לי רעיונות על איך שאמא שלי תבין שזה החדר שלי, וגם כשהוא טיפה מבולגאן אז זה לא סוף העולם.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא שלי חולת ניקיון!!

הוספת תגובה

• אני מציע שתעיפי מבט בזה

חסוי!!
    24/07/2007

שמעי יש לי עצה בשבילך!

אני בן 14 וחצי גם ואמא שלי חולת נקיון שזה לא נורמלי
    היא מנקה את הבית כל 10 דקות אבל אני יחסית מסודר אז אני מציע לך להגיד לה שאת כבר ילדה גדולה ואת רוצה פרטיות ושהחדר שלך זה המקום פרטי שלך שאת יכולה לעשות מה שבראש שלך שם.
    תנסי להסביר לה בצורה יפה
    אני מקווה שעזרי יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל ההתבגרות

ענת זפרני
    29/07/2007

היי שני
    תני לאמא שלך לקרא את הכתבה שלי שהתפרסמה אצל אודטה במעריב

שתבין אמך שהבלגאן בחדר הוא סמל לבלגאן ההורמונלי שלכם בגיל ההתבגרות ושתמיד עדיף שיהיו בגדים על הרצפה מאשר שתעשו צרות מחוץ לבית

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו