תסביך שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסביך שיער
    רחלי
    21/12/2008

ביתי הבכורה עוד חודש תחגוג 9 , לביתי יש שיער ארוך ומתולתל מאז היותה ילדה קטנה יותר היא התעסקה הרבה סביב עניין השיער והשמיע לא פעם את אכזבתה לסוג השיער אשר ירשה (מסבתא). בשנתיים האחרונות היא מסרבת לפזר את שערה ונוהגת לאסוף אותו בצורה מתוחה ומורחת קרם אשר מהדק את השיערות . עלי לציין כי איסוף השיער נעשה במשך כל היום והלילה בצורה חזקה ומתוחה. לפני כמה חודשים הבחנתי בקליפה לבנה באזור העורף וקאשר לקחתי אותה לרופא נתגלה פטריה כתוצאה מאופי האיסוף ונאמר לי כי יכול להיווצר קרחות במשך הזמן. כאשר הסברתי לביתי שהיא תצטרך לאסוף את השיער פחות חזק ולעיתים להשאיר אותו פזור על מנת לשחרר את השיער "לנשום" לפחות בשעות הלילה אחרי החפיפה התגובה היתה קיצונית והיסטרית. עלי להוסיף ולציין כי כעבור כמה זמן (בתקופה האחרונה כל כמה ימים) צמב רוחה של ביתי ירוד כתוצאה מאכזבתה מהשיער שלה. ניסיתי להקל עלי בכך שקנינו כל מיני תכשירים אשר יוכלו לפתוח את התלתלים או למתן את נפיחות השיער. לאחרונה ביתי העלתה את עניין ההחלקה הברזילאית או היפנית. שאלתי היא האים להענות לבקשה של ילדה בגילה לשינוי כזה? האם ללכת ולחפש פיתרון לבעיה השיער או לעמוד על העיניין שהיא צריכה לקבל את עצמה כמו שהיא עם הדברים הטובים יותר והפחות. לסיום אוסיף כי ביתי הינה ילדה טובה, חברותית, מוכשרת ואהובה ומרבה לתת לי המון נחת וגאווה אשמח אם תעזרו לי בעניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסביך שיער

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    22/12/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=41 id=link]פסיכולוגית ילדים, יעוץ להורים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו