אבא עצבני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא עצבני
    מוריה
    27/12/2008

שלום לך ענת אני כמעט בת 15 ויש לי בעיה שאשמת עם תעזרי לי איתה ההורים שלי גרושים משאני בת 4 ואני כל שבת שנייה מבקרת אצל אבא שלי הבעיה היא שכל פעם שאני הולכת אליו אני חוזרת ממנו עצובה , שאני אצלו הוא רוצה שהבית יהיה נקי ואם אני בטעות מפילה משהו אני מפחדת שהוא יראה יש לו קטעים שהוא ממש בסדר איתי אבל זה לא קורה רבה הוא חושב שהוא צודק בהכל ולפעמים אני שומעת אותו מרכל על אחים שלו ואומר כמה הם לא בסדר אני לא מבינה איך אפשר לדבר ככה על אחים שלך הוא לא קנה לי כלום חוץ ביום הולדת ואני מרגישה שהוא מאוד שונה מאמא שלי יש רגעים שאני לא עונה לו כדי לא להיתעצבן אבל מה אני יכולה לעשות שאני אצלו ? אה ועוד משו יש לי גם אחות קטנה ממנו והוא גר עם חברה שלו היא נורא חמודה ואני רואה שלפעמים הוא מתנהג אליה יפה אבל אם היא שכחה לזרוק את הזבל או התלבלה הוא אומר דברים מגעילים מה אני יכולה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא עצבני

הוספת תגובה

• מוריה החמודה

ענת זפרני
    27/12/2008

תראי, אין לך אבא אחר
    ואבא שלך בסך הכל מקפיד על קשר רציף איתך, מאז שהם התגרשו ועד היום
    הוא לא מוותר עלייך
    זה אומר על אהבתו כלפייך
    בנוגע אלייך - ברור לך שאסור להפעיל אלימות על ילדים. יש חוק נגד זה, אם הוא מכה אותך את חייבת להתלונן. אם מדובר על כעס רגעי כי נפל לך משהו, "תסנני", תנסי לשים מסך - שיבלבל את המוח עם ההרצאות שלו על סדר ונקיון ואל תעני לו. זה שלו, לא שלך. ולא קשור אלייך.
    בנוגע לאחיו -ידוע שמי שמרגיש מקופח תמיד מתלונן על האחרים, הוא מרגיש צורך לדבר איתך על דברים שכואבים לו מתוך נאמנות משפחתית "בבית מותר לדבר על הכל" ובגלל שהוא איש לא קל גם הדברים שלו - כאלו.
    גם כאן - הקשיבי ואל תגיבי. תביני שהוא מוצא בך אוזן קשבת. הוא לא צריך יותר מזה....
    לגבי אשתו - זו ממש בעיה שלה ולא שלך
    אם הוא מתעצבן ואומר דברים גועלים -סופו שישאר לבד, התהליך הזוגי הוא בינהם ויש דברים נסתרים מעינייך שקורים בינהם והם ממש לא לגיל שלך
    אז תרגיעי
    שיהיה לך הכי כיף שיכול להיות
    \שבוע טוב
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה "הם לא לגיל שלך"?!..

שירה
    28/12/2008

אפשר לחשוב שהיא תינוקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו