חיסון לסרטן צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון לסרטן צוואר הרחם
    גל
    23/07/2007

אני מעוניינת לחסן את בתי נגד סרטן צוואר הרחם. הסרטן עובר ביחסי מין דרך וירוס. האם לדעתך עלי להסביר זאת לבתי (בת 12) או שעדיף לחכות עם הדיון בנושאים מיניים לשלב מאוחר יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון לסרטן צוואר הרחם

הוספת תגובה

• חיסון ומין

ענת זפרני
    29/07/2007

תלוי בך
    אם את רוצה את יכולה פשוט לדבר על כך שיש זריקה שמומלץ לתת לבנות כדי למנוע סרטן בצוואר הרחם. וזהו
    אם היא תשאל אז לענות
    לדעתי אין ולא יהיה לה בכלל קונטציות של מין לשיחה
    אם את רוצה
    ויש לך את הכלים
    דברי איתה בצורה גלויה
    שבגיל בוגר מקיימים יחסי מין והחיסון הזה מונע ....וכו' תלוי בך תלוי בעד כמה בתך בוגרת/ילדותית, אני מאמינה גדולה בתקשורת פתוחה ושהילדה תדע שתמיד תמיד תמיד אפשר לדבר איתך על ה כ ל
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת תודה!

גל
    29/07/2007

תמיד באים אלייך עם הבעיות - החלטתי להוסיף גם את התודה שאחר כך... דיברתי אתה על סטן צוואר הרחם באופן כללי, לא התייחסתי לאספקטים המיניים של החיסון, והיה קל ונעים. תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערך כפול

ענת זפרני
    30/07/2007

כשאתם נותנים תגובה יש לכך ערך כפול
    1. לאנשים אחרים שקוראים את הפורום ומהססים אם להשתמש בעצתי
    2. לי - על כך שעזר
    תודה לך!!!
    המשך יום נעים
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו