מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים?????????מוציאלה24/07/2007
מה אני עושה עם ילדה כמעט בת 11 שבבית ועם חברים ומחוץ לבית מתנהגת כבוגרת ובבית יש לה התקפות של תינוקת: כשאחותה הקטנה מרגיזה אותה היא צורחת, בורחת ממנה (הקטנה בעקבותיה), משתוללת, מתבכיינת לא יודעת לדחות סיפוקים. בחוץ רוב הבעיות הללו לא קיימות כי היא מחזיקה את עצמה ולא מעוניינת בבושות. איך מתמודדים עם צרה כזו? היא ממש אינטיליגנטית וניסיתי לא מעט לדבר איתה, כלום לא עוזר. במקום שהיא תהווה דוגמא לקטנה (7) היא יורדת ברמה. הסברתי לה גם שהיא נופלת ברשת של אחותה בהתנהגות הזו כי אחותה נהנית מזה. מה עושים? סתם דוגמא: אם היא בהתקפה כזו ופתאום חברה מתקשרת היא יכולה לדבר רגיל ואח"כ לחזור להיות תינוקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחיות וחיות אחרות....
ענת זפרני29/07/2007מוציאלה יקרה
אנא ממך - גם אם את לא מאמינה לי - תנסי במשך שבוע את הפטנט הבא - אחר כך תודי לי:
את לוקחת את שתי הבנות ומודיעה להן במסר קצר ולעניין (הדגש על שתיהן ביחד!!!!!) שאת לא מתערבת יותר בריבים שלהן, מצידך שיעשו מה שהן רוצות, אותך זה לא מעניין.
וזהו
שהמסר יהיה "הגעתן לי עד כאן"
תני לזה שבוע
קחי בחשבון שההתנהגות שלהן תהיה יותר קיצונית (|הן בוחנות אותך!!) ואני בפירוש אומרת שתיהן כי הקטנה ה"תמימה" ה"קורבן" משתפת פעולה יופי יופי ומוציאה את אחותה "רעה" מכל הסיפור הזה.
אחרי שבוע את מודיעה לגדולה שפעם בשבוע את מבלה רק איתה. במשך 40 דקות. שהיא תבחר מה בא לה לעשות איתך.
תחפשי יום תודיעי לה עליו ותסגרי אותו לפחות לחודשיים.(כל יום רביעי בין חמש לחמש ארבעים למשך חודשיים את רק איתה)
את פשוט לא תאמיני כמה זה עוזר
בהצלחה
ואנא עדכניני נא
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)