מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ענת...אני25/07/2007
לפני כמה ימים עשיתי פירסינג בלשון.. עכשיו הבעיה היא שאימא שלי לא יודעת והיא אמרה לי לפני זה שהיא לא רוצה שאעשה..
אני לא הקשבתי לה ובכל זאת עשיתי כי זה משהו שרציתי לעשות כבר המון זמן ולא היה לי את היכולת לשכנע אותה שתסכים לי לפירסינג..
אני יודעת שיש סכנות מהפירסינג בלשון וכל הדברים וקראתי המון מאמרים לפני שעשיתי..ואני מאוד שומרת על ההגיינה בפה ובלשון עצמו..
עכשיו..הבעיה שלי כזאת..
אני מרגישה לא בסדר כי עשיתי משהו שאימא שלי לא מסכימה אבל מצד שני אני שמחה כי סוף סוף יש לי משהו שאני אוהבת..
אני רוצה לספר לאימא שלי על הפירסינג אבל אני לא יודעת איך..
תוכלי לייעץ לי ? :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אני
ענת זפרני29/07/2007תצפי לכעס מצד אמא שלך
אין מה לעשות
עשית משהו בניגוד למה שהיא הרשתה לך
אני מציעה לך לכתוב לה מכתב הכנה "אמא אני עומדת לספר לך על משהו שאת בוודאי לא תאהבי לשמוע אבל מייסר אותי שאת לא יודעת ואני חייבת לשתף אותך, בבקשה אל תכעסי עלי ותנסי להבין אותי", ובשיחה תדברי איתה.
בהצלחה!!!!!!!
תכתבי לי בבקשה איך היה
אני מאוד רוצה לדעת.
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל ..
אני30/07/2007מתי לכתוב את המכתב ומתי לתת לה?
אני כבר יודעת מה להגיד לה בשיחה עצמה אבל אני לא יודעת מה לכתוב במכתב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תחכי
ענת זפרני30/07/2007היי אני
תכתבי לה היום את המכתב
כל יום שעובר יהיה לך יותר קשה להסביר ולנמק בכך שקשה לך להסתיר
תקחי את הפתיח שכתבתי לך בתשובה הקודמת ותוסיפי את מה שאת רוצה לאמר בעל פה או שתשאירי רק את המילים האלו ותוסיפי שאת מבקשת ממנה לדבר איתה בנפרד רק את והיא ותראי מה היא תענה לך
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן ..
אני31/07/2007זה הלך ככה ..
ללא מכתב ללא הסברים. נשמע מוזר?
אני ואימא שלי רבנו היום, ושצעקתי עליה היא ראתה את הפירסינג ואמרה לי להראות לה ת'לשון והראתי ואבא שלי גם בדיוק חזק ושניהם כעסו.
בסופו של דבר אבא שלי דיבר איתי ואמר לי שהוא מאוד התאכזב ממני ומזה שלא סיפרתי לו ואמרתי שאני יודעת שטעיתי ושלא אחזור על זה שוב ולא אעשה דברים בלי שהם ידעו.
קיצור הורדתי ת'עגיל ומאוד עצוב לי בלעדיו.. כל פעם שאני חושבת על זה עולות לי דמעות.. :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אני
ענת זפרני02/08/2007תודה שסיפרת לי
ואיזה אומץ להתוודות ולקבל החלטה שאין יותר הסתרות
כל הכבוד
אני גאה בך
העגיל - תוכלי להחזיר בגיל 18
את האמון בך החזרת עכשיו!!!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני02/08/2007אני באמת רוצה להגיד לך תודה על הכל.
אני מודה גם לאלוהים שמצאתי את האתר הזה!
תודה על העזרה ועל העצות המדהימות שאת נותנת ענת.
תודה מכל הלב. 3>* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיותר לחלוטין...
--08/08/2007מיותר לחלוטין תבינו נערים בגיל ההתבגרות אינם רוצים תמיכה כזו מההורים
אלה אם כן יש שינויים שמצריכים מקום לדאגה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)