עזרה בבעיה חברתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבעיה חברתית
    SG2000
    11/01/2009

שלום אני בן 14 ואף פעם לא חסרו לי חברים אני מכיר טוב כמעט את כל השכבה אבל כבר כמה חודשים שנמאסו עלי כולם חלק מהחברים שלי נראים לי ילדותיים מדי והחלק השני פשוט אנשים לא טובים או סתמיים אני לא נהנה בחברתם יותר וחוזר מדוכא מבית ספר ולפעמים גם ממסיבות. אני לא יודע מה לעשות אבל חשבתי על לעבור בית ספר כדי לחפש אנשים חדשים שיתאימו לי יותר מה אתם חושבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבעיה חברתית

הוספת תגובה

• היי

ענת זפרני
    14/01/2009

יש שלב כזה בהתפתחות שפתאום מישהו קופצ מדרגה עוד לפני האחרים ויש לו הרגשה של בדידות בפסגה....
    הפעם זה אתה
    אני לא חושבת שלעבור בית ספר יפתור את הביעה כי גם שם יש ילדים בשלבים שונים של ההתפתחות
    אני כן חושבת שכדאי לך לחפש עו ד מקורות לחברים(תנועת נוער או התנדבות או חוג)שיאפשרו לך ליצור קשר גם עם בוגרים
    אשמח להתעדכןו
    המון הצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה אבל....

SG2000
    17/01/2009

תודה על העצה אבל הבעיה שלי היא לא החברים שמתנהגים בצורה ילדותית אלא החברים שמתנהגים בצורה חסרת ערכים אחד לשני כל אחד דואג לעצמו ולא אכפת לו מהשני ,כולם מלשינים ,אף אחד לא יעזור לחבר בצרה ובאופן כללי התנהגות שאני לא סובל. ובקשר לרעיון של תנועת הנוער אני נמצא בתנועה כבר מתחילת שנה ושם פגשתי את האנשים שאני רוצה לעבור לבית ספר שלהם וכיף לי איתם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

אנונימיות
    14/05/2011

לדעתנו, אתה לא צריך לעבור בית ספר כי אולי בכלל תתחרט על זה .. לך תדע מי תפגוש ומה יחשבו עלייך (בלי להעליב.. )
    תיהיה עם מי שאתה רוצה להיות. לא יכול להיות שאת כולם אתה לא מחבב .. במסיבות ובבית ספר תסתובב עם מי שכיף לך ותחזור הביתה שמח..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו