עזרה בנושא חברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בנושא חברה
    נטלי גולן
    15/01/2009

שלום לך! לפני כשנה בערך אני וחברה שלי הטובה רבנו,אני התרגלתי למצב הזה אבל היא ממש לא היא כל הזמן ניסתה להשלים איתי שלחה אליי בנות שידברו איתי אבל אני כבר לא רוצה להסתכל עליה יותר. בסוף השלמנו ואחכ שלחתי לה פתק שאני לא רוצה שנדבר יותר (משהו כזה). אחרי כמה זמן בחופש עוד פעם שלחה לי הודעות, התכתבנו ואחרי שראיתי שהיא עוד פעם שולחת הודעות כבר לא הגבתי לה יותר וזהו . יש לציין שאני מאוד מתביישת ממנה כי היא כל הזמן מסתכלת עלי. שאלות: א. למה היא כל הזמן מסתכלת עלי? ב. מה אני אמורה לעשות אם היא עוד פעם תיגש אליי? (יש לציין שאנחנו בכיתה י"ב.) תודה רבה!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בנושא חברה

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשה על השאלה הזו..זה דחוף

נטלי גולן
    18/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטלי

ענת זפרני
    19/01/2009

לפעמים אנשים רוצים את קרבתנו יותר משאנחנו מבינים
    כנראה שהיא מתגעגעת אלייך
    היא רוצה לחזור להיות חברתך
    ואולי, היא לא מוצאת לעצמה חברות אחרות
    אין לי מספיק פרטים כדי להבין
    את צריכה לבדוק עם עצמך למה את כל כך מתנגת לה? למה הפסקתן שוב לדבר אחרי שחזרתן והשלמתן? אולי קרה שם משהו גם באשמתך?
    אני חושבת שהנתינה זו הקבלה הגדולה ביותר
    ובזה שתתני לחברתך את האפשרות להיות איתך בקשר כל שהוא (יש כל מיני סוגי חברויות) ולא תתעלמי ממנה תתרמי גם לשקט הנפשי שלך
    לסיכום
    אם לא נורא קשה לך
    חזרי לדבר איתה
    שמרי איתה על קשר "לייט"
    ותראי שכל הלחץ והמתח ביחסים בינכן יורד
    בהצלחה
    אשמח אם תעדכני
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה בקשר לחברה(לענת זעפרני)

נטלי גולן
    19/01/2009

תודה רבה! שמחתי לשמוע את תגובתך. אני בפעם הראשונה שהשלמנו אני גם ככה לא רציתי להשלים איתה זה היה מידחף של חברות וגם היא בעצמה שלחה לי פתק. ואז שהשלמנו ראיתי שזה לא הולך ככה,אני כבר לא ניקשרת אליה כמו בעבר, אני מתביישת ממנה ואז החלטתי שאני שולחת לה ת'פתק וזהו. בתגובה לשאלתי כתבת שם שאולי אין לה חברות,יש לה חברות בערך ועוד חברה טובה,ולי חברה טובה בכיתה אין. אני מאז כמעט שרבנו אני לא מסתכלת עליה בכלל כמה שפחות.. אני מאוד מתביישת לדבר לידה כי אני יודעת שהיא מסתכלת עלי. איך מונעים זאת? ומה אני אמורה לעשות בפעם הבאה שהיא תנסה להשלים ואני לא ירצה (כמעט בטוח) (דרך אגבה בהודעות שהיא שלחה לי בחופש היא כתבה לי שהיא התגעגע אלי) אשמח לקבל תשובה ! תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היינטלי

ענת זפרני
    21/01/2009

אני חושבת שכדאי שתבדקי למה את לא רוצה להיות חברה שלה
    אולי אפשר לשמור איתה על קשר לא חברי מדי ומצד שני לא ברוגז?
    חשוב לזכור שגם בצד השני יש אדם עם רגשות שאולי את פוגעת בלי כוונה?
    חוץ מזה אני בהחלט חושבת שיש לך איתה סוג של "עסק לא פתור" קנאה או תחרותיות או משהו שגורם לך להרגיש בלחץ לידה
    תנסי לכתוב לי קצת יותר על היחסים בינכם על מנת שאוכל לייעץ
    להתראות
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת זפרני

נטלי גולן
    22/01/2009

שלום! תיראי אני יודעת שאם אנחנו נדבר אז זה לא יהיה קשר של "שלום שלום" זה יהיה יותר ואני לא רוצה כי אני מתביישת ממנה אלא אם כן אולי בסוף י"ב יכול להיות שאני יסכים לזה. לא נראה לי שיש לנו "עסק לא פתור". אבל אני יספר לך איך בעצם רבנו: היינו חברות הכל טוב ויפה עד שבאה חברה שלישית והצטרפה אלינו במקרה הזה נקרא לה לאה. לאה הייתה "לוקחת" לי את החברה שלי,ואני שמאוד אהבתי אותה זה הפריע לי..ואז מה שקרה שהרבה פעמים היייתי עצבנית על החברה שלי, וזה גרם לנו לסיכסוכים,עד שיום אחד הכל כבר נמאס לי... הייתי כבר מאוד עצבנית עליה ושגמרנו ת'לימודים היא התקשרה אלי ממש הרבה פעמים ולא עניתי לה רק שלחתי לה הודעה שאין לי כח לענות לה ואם היא רוצה שתשלח הודעה, היא התקשרה שוב ולא עניתי,עד שהיא התקשרה לבית והיא שאלה אותי אם אני עצבנית עליה? אמרתי לה שכן אבל אין לי כח להגיד לך (לחברה) למה.ובזה הסתיימו השיחות. יום למחורת היא לא באה לכיתה,לא הייתי מסוגלת לדבר איתה,אז שלחתי לה הודעה היא לא הגיבה. יום למחורת היא באה אמרתי לה בוקר טוב וראיתי שהיא כבר לא רוצה שנדבר יותר. אז לא אני באתי אליה וגם לא היא .ובזה הקשר שלנו נגמר. האם עשיתי בסדר שככה לא עניתי לה? וגם עכשיו יותר יש לך קצת רקע מה היה. אשמח לשמוע תתגובה . תודה רבה!!!את מאוד עוזרת לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי נטלי

ענת זפרני
    24/01/2009

תראי כמה שלישיה זה מורכב....
    אני חושבת שבתיכון יש רצון להכיר עוד בנות ולא להינעל דווקא על אחת ואז להרגיש שבגלל שהייתן כל הזמן שתיכן ביחד לא יצא לכן להכיר אנשים נוספים
    יכול להיות שה"לאה" הזו גרמה לקנאה בינכן אבל תראי איך שתיכן מתגעגעות אחת לשניה
    אני באמת חושבת שעצם זה שאת אומרת שאם תחזורנה להיות חברות זה לא יהיה "סתם" אלא משהו עמוק יותר - סימן שמה שיש בינכן הוא אמיתי
    תחשבי על זה
    השליטה בכל מקרה בידיים שלך - עד כמה הקשר יהיה עמוק
    שלא תתחרטי בשלבים מאוחרים על הזדמנות שהוחמצה
    שווה להזמין אותה לשיחה שבה תדברו על הכל ה כ ל כולל לאה
    ותקשיבי לה
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת המדיהמה!

נטלי גולן
    24/01/2009

קודם כל אין לך מושג כמה את עוזרת לי באמת.. תודה רבה לך! שנית כל אם לדוגמא נשלים אני כבר לא ירצה להזכיר לה מה שהיה בעבר..וחוץ מיזה שעוד היינו חברות דיברנו על לאה..וצעקנו אחת על השניה בטלפון והיינו נורא עצבניות אחת על השניה והכל רק בגלל הלאה הזו. אמרתי לה שתדעי לך שאם נריב זה יהיה בגללה...היא לקחה ת'דברים לתשומת לב..אבל מישום מה הרגשתי שה"לאה" הזו כבר הרסה בינינו את האהבה שהייתה. אז כשנשלים אני ממש לא ירצה כבר יותר להזכיר לה מה היה בעבר! אני ישמח לשמוע ממך האם זה נכון איך שאני נוהגת? תודה רבה לך!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטלי היקרה

ענת זפרני
    25/01/2009

את בהחלט יכולה להגיד לה שאת לא מעוניינת להיכנס למה שהיה אלא רק מה שיהיה
    המון המון הצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

נטלי גולן
    26/01/2009

שלום החברה הזאת שרבתי איתה .הרבה פעמים היא באה לאיפה שאני הולכת..ויותר מידי אוהבת להתלהב לידי.. ולצחוק הרבה לידי,מה זה אומר ,האם זה סוג של צומי? שנית כל אני רוצה שתעזרי לי לשכוח ממנה לגמרי.. איך עושים זאת? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו