מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היא רק ילדה קטנה!ענת19/01/2009
שלום, שמי הוא ענת. יש לי בת ששמה יעל. יעל היא הבת הבכורה שלי ולכן, אין לי ניסיון קודם עם ילדים בגיל הזה. יעל בת 11 וחצי. בזמן האחרון יעל מתנהגת שונה מהרגיל: היא מתעצבנת מכל שטות, היא יוצאת עם החבר'ה שלה עד שעות מאוחרות במיוחד, היא רבה איתי ועם בעלי המון,(מה שבשנים קודמות לא קרה לה אף פעם! וגם היא חושבת שהיא יכולה לעשות הכל בעצמה. אני שמה לב לזה שהיא ממש מתחילה להתפתח. היא צומחת לגובה בצורה קיצונית,החזה שלה גדל, ומתחיל להיות לגוף שלה צורה של גוף של נערה מתבגרת. האם גיל 11 וחצי הוא גיל נורמלי לילדה קטנה להתחיל להתבגר? האם אני צריכה לדבר איתה על גיל ההתבגרות? באיזה גיל הילדות הופכות להיות נערות מתבגרות? מחכה לתשובה ענת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעני
ענת19/01/2009בבקשה תעני לי בדחיפות ענת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אמא יקרה
ענת זפרני19/01/2009התחלנו את גיל ההתבגרות בשעה טובה ומוצלחת וחלק מהעניין זה מצבי רוח טריקות דלת עצבים והתעסקות עם החברים ותחצפות להורים
אם זה לא קורה זה מדאיג
אבל
התחושה שזה קןרה לנו
פתאום
ללא הודעה מוקדמת
מבהילה
אז, בלי לחץ ובלי פאניקה להציב גבולות ברזל במקומות העקרוניים, להתווכח ולתת לה מדי פעם לנצח במקומות הפחות חשובים ומראש לוותר על מקומות לא חשובים(כמו הסדר בחדר וכו') המון הצלחה ולזכור
אתם לא במלחמה עם הילדה שלכם
אתם בגיל ההתבגרות
שאומר שהיא רוצה לבדוק גבולות ואתכם
ואתם מאוד ברורים ומאוד אמפטיים
אבל שומרים עליה
כי זו האחריות שלכם על פי חוק
המון הצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)