מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותללא שם20/01/2009
אני בת 13 ובזמן האחרון אני כל הזמן בחרדות,אם אני רואה את חברות שלי מדברות בסתר,אני מתחילה לחשוש שהם מרכלות עלי.. תמיד שיש לנו בחנים או מבחנים,אני תמיד מרגישה שאני אכשל,למרות שבסוף אני לא נכשלת. מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות
אייל קנדינוף21/01/2009שלום לך
החרדות שלך נובעות בעיקר מהרצון שלך להצליח בלימודים ולהיות מקובלת. לפי יכולת הניסוח שלך אני מסיק שאת ילדה חכמה וכישרונית כך שכדאי לחשוב על כך ולא על מה יקרה עם לא תצליחי. הרי את מצליחה בגלל שאת אחראית ולא משאירה את הלימודים ליד המקרה. נכון? בנוגע לחברותיך אני מציע לך אפשרות חדשה. תגשי אל אחת החברות הקרובות שלך ותבקשי ממנה להקדיש לך כמה דקות לשיחה פרטית. תפתחי את השיחה בציון של התכונות שאת מעריכה בחברתך ותשאלי אותה מה הן התכונות שהיא מעריכה בך. שיחה שכאזות לכשעצמה יכולה לעזור המון.
בנוסף, אחד התרגילים שאני עושה כשייש לי חרדות זה פשוט לגרש ולזרוק את החרדה שיושבת לי על הראש עם היד דרך החלון ולבחור במחשבה שאני אוהב. הרי החרדה היא לא באמת. היא סתם מטרידה ולא תורמת לכלום.
אשמח להתעדכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות...
חסוי25/01/2009ניסית את ההצעות שלך.. אבל הם לא כל כך עזרו לי... אני עדיין חרדה ולמרות שניסיתי להתעלם מזה אני לא מצליחה. מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות
אייל קנדינוף25/01/2009שלום חמודה
יש לי בשבילך תרגיל מאתגר. מהיום בלילה לפני שאת נרדמת את אומרת 3 פעמים לעצמך שאת מאמינה ובוטחת בעצמך להצליח. את התרגיל הזה יש לעשות במשך חודש שלם. ברור לי שזה לא פשוט. זה כמו ללמוד ריקוד חדש או להתאמן לריצה למרחקים ארוכים, זה דורש סבלנות ואורך רוח. אני מדבר מהניסיון האישי שלי. צריך להשקיע קצת מאמץ בהתחלה ואז זה נהפך להרגל שני. חוץ מזה זה נותן לך אפשרות להיות עסוקה במה שהצעתי לך ולא בחרדות. את תראי שאם תתמידי המחשבות שלך לפני ההרדמות יהיו המחשבות עם היקיצה ואז משהו חדש ילווה אותך כל היום. אבל צריך זמן. אל תשכחי שלוקח לכולנו בין 9 חודשים ועד שנה וחודשיים ללמוד ללכת. מאמץ אין סופי שבסופו תוצאה משתלמת, אז אמרי לעצמך: למרות החרדות אני מאמינה ביכולותי ולכן אני לא מתכוונת לוותר.
עובדה שישר ניסית את מה שהצעתי, זה אומר שיש לך אומץ ואת מוכנה לנסות, עכשיו פשוט לנסות ליותר זמן, אין לך מה להפסיד
בבקשה עדכני אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות
אייל קנדינוף25/01/2009דבר נוסף שכמעט שכחתי- כל מה שכתבתילך לא בבטל את ההצעות הראשונות, זה בנוסף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)