מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?ללא שם20/01/2009
אני בת 13 ואני בכיתת מחוננים. שנה שעברה שעשו את המבחנים לכיתה,לא הרגשתי שאני רוצה להיות בכיתה הזאת,אבל בגלל שהורי רצו בכך הלכתי לזה. בתחילת השנה היה לי כיף בכיתה אבל בזמן האחרון נמאס לי מהכל,הילדים בכיתה מעצבנים אותי וגם רוב המורים,חוץ מהמחנכת שלי. אני מוצאת את עצמי כמה בבוקר עצובה בידיעה שאני צריכה ללכת לכיתה. חשבתי על לעבור כיתה,אבל בסוף החלטתי לא לעשות זאת. אני פוחדת לדבר על כך עם הורי,חברותי או עם המחנכת שלי. לכן כל פעם ששואלים אותי עם טוב לי בכיתה אני אומרת שכן. מה עלי לעשות?האם זה נורמלי? אני לא רוצה ללכת לפסיכולוג או משהו כזה.. תודה בכל מקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות?
אייל קנדינוף20/01/2009שלום לך
את מספרת שלא נעים לך בחברת חבריך לכיתה, בנוסף את מציינת שאת חוששת לדבר עם הוריך על חוסר הרצון שלך להיות בכיתה הספציפית הזו. לעומת זאת את מציינת שיש לך מערכת יחסים תקינה עם המחנכת שלך. ההצעה שלי היא פשוט לכתוב למחנכת מכתב שמגולל את כל השתלשלות הארועים ובנוסף את התחושות, מחשבות ורגשות ואני מאמין שתיוצר אפשרות לשיחה מועילה שתעזור לך להתמוד עם המצב בצורה יעילה. יכול להיות ששיחה עם המחנכת תיפתח בעינייך זוית הסתכלות חדשה ואם לא אז דרך חדשה לפתרון המועקה שרובצת עליך. בכל מקרה להשאר עם התסכול ממש לא ממולץ מאחר והוא מצטבר ויכול להעיק יותר ויותר.
שיהיה בהצלחה
ואשמח להתעדכן
איל קנדינוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)