מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא מתוסכלתסיגי21/01/2009
הבן שלי בן 17 וחצי והאבא לא מדבר עם הילד כבר חודשיים וזה מאוד מתסכל אותי ומייאש עד כדי כך שזה מדכא אותי נפשית ופיזית כמה שניסיתי לשכנע את האבא לדבר איתו עם הילד אבל כלום לא עוזר הוא אמר שמבחינתו הוא כמו אויר. כמובן שהילד מושפע מזה ומצב רוחו מדוכא . הכל קרה בגלל שבאותו יום שישי לפני כחודשיים הילד רצה לצאת עם חברים והאבא לא הסכים כי אנחנו משפחה מסורתית והוא לא הקשיב לאבא ובכל זאת יצא.הילד כמובן מתגייס בעוד 8 חודשים ליחידה קרבית. יש לי עוד ילדים בבית וכל המצב הזה משפיע על הילדים בקיצור אני לא יודעת מה לעשות אני ממש מיואשת איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לסיגי
אייל קנדינוף21/01/2009על פניו את מציירת מצב שבו בעלך נעלב עד עימקי נשמתו. בנוסף, נראה שבעלך עקשן גדול. האם הילד ניסה לדבר עם אביו? ומה היתה התוצאה? עד כמה מערכת היחסים בין האב לבנו קרובה? האם יש מקום לזימון פגישה בין שלותכם במקום נייטרלי? במהלך פגישה כאזו את יכולה להקריא מספר מילים שמתארות את המצוקה שלך ואת הסיבות שלדעתך הם שניהם צריכים לחזור לדבר. בנוסף מומלץ שהבן יתנצל בפני אביו, הרי זאת הפעם הראשונה שדבר כזה קורה? תוכלי להדגיש בפני הבן שבכל מקרה בקרוב הוא בן 18 והוא יהיה אדון לעצמו ויתגייס לצבא.
אשמח להתעדכן ביחס לשאלות שהעלתי כך שאוכל לתת תשובה מקיפה יותר.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)