אמא מתוסכלת המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מתוסכלת המשך
    סיגי
    21/01/2009

לאייל שלום תודה על הענותך קבל תשובות לשאלות ששאלת הילד לא ניסה לדבר עם אביו. מערכת היחסים בין האבא לילד היתה קרובה וטובה. זה פעם ראשונה שזה קורה שהם אינם מדברים. ונכון צדקת בעלי עקשן והוא מנסה להציב גבולות וכללים. למשל האבא רצה שהילד יצא מהבית רק 3 פעמים בשבוע ושאר הימים לא לצאת. ומאז שהם לא מדברים הילד עושה מה שבא לו יוצא מהבית כל השבוע רציתי לציין שכמה שאני מסבירה ומדברת עם הילד שככה זה לא צריך להיות הוא צריך למצוא לו עבודה ולעבוד בכדי שיהיה לו סדר יום. אבל אני ממש מדברת כמו לקיר והוא לא שם על המילה שלי. בדרך כלל האבא הוא הדומיננטי בבית והמילה האחרונה היא שלו והוא היה מקשיב לו עכשיו כשהם לו מדברים ואין מי שיגיד לו אל תצא או אל תגיע מאוחר הוא עושה מה שהוא רוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מתוסכלת המשך

הוספת תגובה

• המשך לסיגי

אייל קנדינוף
    21/01/2009

הגיע הזמן שתעמדי על שלך. מצד אחד את לא יכולה לאפשר לבעלך להמשיך ולהתעלם מהילד ומצד שני הילד צריך וחייב להתמודד עם המצב-להקשיב ולהתייחס לבקשותיך. נראה שכדאי להתייעץ באופן מיקצועי. אך כרגע את יכולה להפסיק להתייחס לבקשות של השניים עד שייסכימו לפחות לנהל שיחה בוגרת איתך. אני מתאר לעצמי שאת זאת שדואגת לכולם בבית ואת זאת שמטפלת בכולם. כך שאם נוצר מצב שבו דעתך לא מוערכת ולו במקצת יש לך את כל הלגיטימציה להפסיק לשתף פעולה עם אלו שמתנהגים שלא במסגרת הערכים והסיבות שיוצרות משפחה. זה יכול להיות קשה ביותר בהתחלה אך אם תתמידי תצאי מנצחת ובמיוחד המשפחה תנצח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו