הומו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הומו?
    אפי
    21/01/2009

שלום לכולם, אני בן 17 ועדיין לא הייתה לי חברה. אבל הייתי מאוהב במלא בנות, בשנה שעברה הרגשתי משיכה לחבר שלי והיא עברה תוך כמה זמן(1-5 דקות) ולפני חודש בערך הרגשתי משיכה לעוד שתי אנשים, המשיכות היו קצרות_1-5 דקות) ואני לא בטוח שאלה היו משיכות. אני מפחד להיות הומו. כדי לבדוק אם אני הומו או לא ראיתי סרטים כחולים של הומואים ולא עמד לי, וכשראיתי סרטים עם רגילים עמד לי, חשבתי שהוכחתי לעצמי שני לא הומו אבל יש לי מחשבות בראש כאילו שאני הומו. המחשבות האלה הופיעו פעם אחת והפסיקו עכשיו הם התחילו שוב. האם זה שלא עומד לי כשאני רואה סרטים כחולים של הומואים זה מוכיח שאני לא הומו?בסרטים עם נשים עמד לי זה מוכיח שאני לא הומו?כמה אחוזים בערך אני סטרייט?איך אפשר לשנות נטייה מינית? אפשר ע"י היפנוזה?וזה שאני נמשכתי לבנים זה אומר שאני לא סטרייט בטוח?אני ממש לחוץ ומפחד. אני יושע שאני בגיל ההתבגרות וכל זה זה נמשך כבר חודשיים אולי. היו תקופות שממש שפנטזתי איך אני יהיה עם אישתי וכל זה, איך נחייה וכל זה. אם אני אמור להיות סטרייט תוך כמה זמן זה אמור לעבור? (ראיתי פה שאמרת למישהי שתוך חודש זה אמור לעבור. אצלי זה עדיין לא עבר זה אומר שאני הומו?). לפני כמה ימים דיברתי עם חבר שלי ותאום עברה לי מחשבה בראש "איזה יפה" למרות שהוא לא יפה ולא נמשכתי אליו, למה הגיעה אלי המחשבה הזאת? (יכול להיות שהכנסת את זה לתת מודע וזה כאילו חוזר כל פעם) היה שבוע שהייתי ממש בדיכאון ובכיתי וכל זה וכל פעם שראיתי גברים בטלויזיה היו לי דפיקות בלב, איך אני יכול לדעת אם זה פחד או משיכה? (יש לי את הדפיקות עדיין לפעמים). והיום הייתה לי מחשב בראש "מקסימום אני יהיה עם בנים וזהו, אני יתחתן עם מישהו וזהו, מה אני צריך משפחה" האם זה אומר שאני הומו?יכול להיות שזה בגלל שנמאס לי לבכות וכל זה? פעם הייתי מאוהב בבנות או מרגיש משיכה תמיד, עכשיו זה לא כמו פעם יכול להיות שאני הופך להומו? יכול להיות שלא מצאתי מישהי מעניינת? או שזה בגלל החרדות והדיכאון?אני יודע שאני בגיל ההתבגרות אז בבקשה אל תגידי לי שאני אחכה קצת ואולי זה יעבור כי אני לא יכול יותר. איך אני יכול לדעת אם אני הופך להומו או לא? לפי בדיקות דם או משהו?(טוסטסטרון אולי?)מה אחוז האנשים שחושבים שהם הומואים או דו מיניים שנהיים בסוף סטרייטים? זה שלא עומד לי על סרטים של הומואים זה אומר שאני סטרייט? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הומו?

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אפי
    21/01/2009

איך אני יכול לדעת אם זה ocd?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ליוסי

אייל קנדינוף
    21/01/2009

שלום לך
    זה שמספר פעמים מועט הרגשת משיכה לחבר זה לא אומר שאתה הומו. לפי מה שאתה מתאר כבר מספר פעמים התאהבת בבנות, בכל מקרה אני מציע לך להרגע כי לחץ לא מוביל לשום תוצאה רצויה.
    בנוסף אתה מתאר שצפית בחומר פורנוגרפי והתרגשת מצפיה בבנות ולא בנים. ברוב המקרים הנטיה המינית מוגדרת כבר בשלבים הראשונים של ההתפתחות שלנו ולפי מה שאתה מתאר אתה סטרייט. הצעה שלי היא להמנע מתכנים פורנוגרפים מאחר שהם לא לכבודנו כבני אדם. בנוסף, קורה שמחשבות לא שלנו מתגנבות ולדוגמא: אתה חושב על משהו ובדיוק הוא מתקשר אליך. יש המון דוגמאות כאלו, כך שכדאי לך לברר למה אתה נחשף במדיה ומשם להתחיל לסנן דברים ותכנים שלא מתיישבים עם המטרות והרצונות שבחרת לך לעתיד.
    בהצלחה
    ולא אין לך OCD זה משהוא אחר לחלוטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אפי
    22/01/2009

תודה, זה שלא עמד לי בסרטים של הומואים זה מוכיח שאני סטרייט? זה יכול פתאום להשתנות ויעמוד לי על בנים?כשראיתי את הסרטים של הבנים בהתחלה טיפה נגעלתי אבל המשכתי להסתכל ועכשיו אני נגעל לפעמים כזה, זה לא אומר שאני הומו? ולמה היו לי את המחשבות "הוא יפה וזה" אף פעם לא היה לי את זה לפני, יכול להיות שזה בגלל החרדות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית

ענת זפרני
    25/01/2009

אני מצטרפת לתשובה שקיבלת מאיל ורוצה להאיר נקודה נוספת
    בגיל ההבתגרות חלק גדול מבני הנוער עסוקים בגיבוש הזהות המינית - האם אני הומו או לסבית ואם כן אז למה .....
    בדרך כלל בגיל שלך מי שהוא /היא הומו/לסבי יודעים זאת.
    התלבטות כמו שאתה מציג מעידה על סקרנות טבעית שקורית להמון בני נוער ואין בה כדי להעיד אם אתה כזה או אחר
    יש המון אנשים שנמשכים לשני המינים
    קוראים להם דו מניים
    ויש כאלו שהדברים נשארים אצלהם ברמת הפנטזיה
    אני מציעה לך לזרום עם עצמך - לא להכנס להגדרות
    כשתהיה לך מערכת יחסים זוגית - תוכל להיות בטוח בהגדרת המיניות שלך
    אין לך ממה לחשוש
    הכל אצלך בסדר
    הצלחה רבה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות

אפי
    25/01/2009

תודה לכם, היה שבוע אחד שהייתי בדיכאון קשה זה היה לפני חודש בערך. ועכשיו אני גם בדיכאון וחרדות. כל החיים שלי רציתי משפחה ומשפחה בשבילי זה אישה וילדים, היו אפילו תקופות שחשבתי על העתיד על המשפחה והכל וזה מה שהכי רציתי.עכשיו אני מבולבל ולא יודע מה קורה לי. לפעמים אני רוצה לבכות ואין לי דמעות אני לא יודע איך להסביר את זה ואז יוצאות כמה דמעות ואני מפסיק לבכות. אני מרגיש עכשיו שאני לא רוצה להיות בקשר עם אף אחת מצד שני אני רוצה, למה זה קורה לי? איך אני יכול לבדוק פיזית אם אני הומו או לא? אפשר בבדיקת דם? (כמות הטוסטסטרון?) לפני שחשבתי שאני הומו תמיד אהבתי מישהי או נמשכתי למישהי עכשיו אני לא מרגיש כלום, האם זה אומר שאני הומו או מתחיל להשתנות ונהיה הומו? ועוד משהו כבר שנה בערך שאני לא מרגיש כלום לא אושר לא כלום אני מרגיש כאילו שיש לי משהו בראש, האם זה בגלל הדיכאון? (איך יכול להיות שיש לי דיכאון שנה אם לא הרגשתי את זה בהתחלה ולא היתה לי סיבה להיות בדיכאון?)רוב הזמן יש לי כל מיני מחשבות כמו "מקסימום לא תהיה לי משפחה" אחרי זה אני אומר לעצמי "תהיה לי משפחה" אחרי זה "אני הומו" אחרי זה "אני לא הומו" תמיד אני בודק אם אני נמשך לבנות וכל מיני כאלה. האם כל זה קורה בגלל שאני מחפש את הזהות המיני? אפשר להשפיע איכשהו על הזיהוי ולהיות סטרייט בטוח? שאני מתי אני אדע אם אני סטרייט/ דו מיני/ הומו?כמה אחוזים מהאנשים שלא ידעו אם הם הומואים או סטרייטים או דו מיניים נהיו סטרייטים בסוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי

נויה
    26/01/2009

היי יוסי, אני שומעת את כל הבלבול מההודעה שלך,אני מניחה שאם לי התעייפו העיניים לקרוא את הבלבולידה הזו,אז הראש שלך בטח כבר חצי מתפקד. אני רוצה להציע לך משהו,בלי שתקפוץ עלי ישר,ותתקוף,אבל חשבתי שיכול להיות נחמד עם תשתף אדם מבוגר יועצת/פסיכולוג בתחושות שלך. אני חושבת שאתה צריך מישהו מבוגר מבחוץ,שיעזור לך לעשות סדר בפנים. אני יכולה לאמר לך שלי אישית יש תחושה מאוד חזקה,שאת סטרייט לחלוטין,אבל,חשוב לי לאמר,שגם אם מתישהו תגלה אחרת,שום דבר לא קרה,והעולם לא התפרק,וכיום אפשר להקים משפחה גם אם נטיותיך המיניות אינם למין האחר. והכל בסדר, אני פשוט מציעה לך לנשום עמוק ולהרגע, אתה יותר מדי טרוד בזה. אז מקסימום אתה הומו,אז מה? עזוב את עצמך,תהנה מהרגע... ותשמע בעצתי תדבר עם מישהו. אגב,גם קריאת תהילים או פרק שירה יכול לעזור:) בהצלחה ענקית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהילים

אפי
    26/01/2009

איזה פרקים זה בתהילים? אני קורא ל וכ כל יום וזה לא עוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוסי

אייל קנדינוף
    26/01/2009

שוב שלום
    אני ממליץ לך כרגע להניח לנושא ולהתרכז בדברים אחרים שמענינים אותך. חזור וקרא את התשובה שקיבלת מענת. הכל בסדר איתך וזרום עם מה שקורה. בסופו של דבר אתה תדע לבד. אין בדיקות רפואיותפיזיות להגדרת זהות מינית. כרגע הכי חשוב שתתעסק בספורט או תחביב אחר שיש לך ותן לעצמך קצת קצת זמן חופש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו