מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרו לי בבקשה!ללא שם22/01/2009
יש לי ילד בכיתה שכל הזמן מציק לי,אני אמרתי לו שיפסיק והוא לא מפסיק. כל פעם שהוא צריך ממני משהו הוא יודע להיות נחמד,אבל אחרי זה הוא ממשיך להיות מגעיל. בזמן האחרון אני מתנהגת כאילו מה שהוא אומר לא מעניין אותי,אבל גם זה לא עובד. להפך,הוא מתחיל להפיץ עלי שמועות שממש לא נכונות[אף אחד לא מאמין לא אבל זה עדיין לא נעים]. אני לא רוצה לספר למחנכת שלנו או להורים שלי כדי לא לצאת מלשנית.. מה אני צריכה לעשות כדי שהוא יעזוב אותי במנוחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא שם
אייל קנדינוף22/01/2009בת כמה את בבקשה? אשמח לדעת כדי לענות בצורה מדויקת. האם הילד שמציק לך גם מרביץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי23/01/2009לא הוא לא מרביץ אבל הוא מעצבן מאוד. למה חשוב לדעת את גילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו לי בבקשה!
חסוי24/01/2009תעזרו לי בבקשה!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חמודה
ענת זפרני25/01/2009בדרך כלל כשבנים מתנהגים כמו שאת מתארת זה בגלל שהם מרגישים משהו כלפי אותה בת....
יכול להיות שהוא דלוק עלייך ובכדי להסוות הוא מתייחס בזלזול דווקא כשמסתכלים?
אני מציעה לך שני פתרונות שונים:
1. שתפי חברה טובה ובכל פעם שהוא מתקרב אלייך שהיא תעמוד לידך ושתיכן תתרחקנה ממנו - הרבה פעמים גיבורים כמוהו מאבדים ביטחון מול שתיים
2. נסי לדבר עם אמא שלך - להורים יש המון רעיונות טובים איך לטפל במצבים כאלו - אמך מכירה את הרכב הכיתה את המחנכת ואת היועצת. גם אני מורה בבית הספר ואנחנו מקבלים פניות של הורים שמבקשים שלא ידעו שהם פנו והמערכת עוזרת בלי שאת תצאי "מלשנית" - זאת אומרת שיש פתרון ואת יכולה להעזר בו
מאוד אשמח אם תעדכני אותנו
הצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לפתרונות..
חסוי25/01/2009קודם כל תודה! דבר שני,לא נראה לי שהוא דלוק עלי מפני שהוא הציע חברות לחברה טובה שלי,שלפי דבריו הוא אוהב. בקשר לפתרונות: את פתרון 1 כבר ניסיתי אבל זה לא עוזר,הוא יורד עלי לפני חברותי ולמרות שהן אומרות לו להרגע הוא ממשיך. בקשר לפתרון 2 אמי מכירה אותו,וכך אם אני יספר לה יש סיכוי גדול שהיא תלך להורים שלו ותדבר איתם ואני לא מוכנה לקחת סיכון.גם אם היא תדבר עם המחנכת שלי,והמחנכת תדבר איתו הוא יבין שאני זאת שסיפרה,כי אף אחד לא יגיד את זה. יש משהו אחר שאני יכולה לעשות? תעזרו לי בבקשה כי זה ממש מעצבן אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיינו בסרט דומה. . . .
אמא למתבגרים26/01/2009אני אמא לילד בן 14 ( מאוד חשוב שתגידי בת כמה את...), בתחילת השנה הוא התלונן שיש ילד אחד שמציק לו, הילד הזה היה החבר הכי טוב שלו ביסודי אך בחטיבת הביניים הוא הולך יותר עם ה"מקובלים" והבן שלי הוא "חנון". הוא כל הזמן היה יורד עליו- ליד כולם, ממש עושה ממנו צחוק. שאלתי את הבן שלי אם הוא רוצה שאתערב- הוא אמר שהוא רוצה לפתור את זה לבד , ביננו, גם קצת פדיחה שהורים מתערבים בגיל כזה, זה הופך את הילד ל"יותר חנון" ומלשן, ואחד שלא יודע להסתדר עם ילדים. . . ופונה להורים, בקיצור לא רצינו להחליש אותו. עד שלפני חודשיים בערך הוא הגיע מביה"ס ואמר שנמאס לו. יש לציין כי אנחנו חברים של ההורים ובמשך כל התקופה לא אמרנו להם כלום ( כי ככה סיכמנו עם הילד). למחרת הרמתי טלפון לאבא של הילד וביקשתי את עזרתו והתניתי את זה בכך שהוא בשום אופן לא יגיד שהמידע הגיע מהילד. ההורים לקחו את זה בצורה קשה מאוד, לא האמינו שכך הוא מסוגלך לעשות לילד שהם אוהבים ושהיה חבר הכי טוב שלו ביסודי, איכשהו ההורים דיברו איתו וסיפרו שהם שמעו על כך מאמא של ילדה מהכיתה וכשהם פנו אליי לאמת את הנושא, הבן שלי לא רצה לספר כדי לא להפליל את החבר ( הוציאו אותו" גבר"). למחרת, הילד התנצל ומאותו הרגע- הוא ירד ממנו לגמרי... ולהיפך, גם עוזר לו כשצריך.. אני ממליצה לך לדבר עם אמא שלך ולחשוב ביחד איזה מהלך הכי נכון. מה שלא נכון זה להמשיך להסתובב עם הרגשה כזאת בכיתה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)