אני אמא לבן 12 שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אמא לבן 12 שנה
    סמדר
    24/01/2009

אני אמא לבן 12 שנ הוהבעיה שלי איתו שהוא מביא חברים הביתה לאכול צהריים או ערב וזה קשה לי כל הזמן לשרת ילדים אחרים וזה לא הדדי בכלל כי תמיד באים אלי למרות הפצרותי הוא מביא לי חברים בשות הארוחות וזה כבר מטרד, אין לי בעיה שיבוא אחרי האוכל אך נמאס לי רק לתת בלי לקבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני אמא לבן 12 שנה

הוספת תגובה

• שלום לסמדר

אייל קנדינוף
    24/01/2009

לפי מה שאת מציינת יש פה שני עיניינים. האחד הוא העובדה שבנך מפתיע אותך לארוחת צהריים עם חברים ללא הודעה מוקדמת והעיניין השני מדבר על תחושת חוסר הערכה מצד בנך. האם דייקתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ני אמא לבן 12 שנה

סמדר
    24/01/2009

השאלה מה עושים? איך גורמים לו להבין שיש זמן לארוחה וזמן לחברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסמדר

אייל קנדינוף
    24/01/2009

בנך צריך להבין שזה לא מקובל ולא אפשרי להזמין אורחים ללא ידיעתך. לכן מה שעליך לעשות זה ליזום איתו שיחה ולהסביר לא את דעתך בצורה נחרצת. בסוף השיחה עליך להודיע לו שבמקרה ומקרים אלו יחזרו על עצמם, דהיינו, בנך מופיע עם חבר לצהריים, תאלצי להסביר לחבר שלו שלא הכנת מספיק אוכל ולכן לא תוכלי לארח אותו. למען הסר כל ספק, בנך ינסה אותך. הוא ירצה לבדוק את נחישותך לכן אל תעשי שום דבר אלא אם את מתכוונת ללכת עד הסוף.
    זה טבעם של ילדים, ביוחד אלו שמתחילים את גיל ההתבגרות. לך יש הזדמנות פז ללמד את בנך שיעור של דרך ארץ מתוך התנגדות שלך אל חוסר ההתחשבות שלו שנובעת מהרצון לבדוק גבולות
    אל תוותרי
    בהצלחה
    אשמח להתעדכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו