מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני אמא לבן 12 שנהסמדר24/01/2009
אני אמא לבן 12 שנ הוהבעיה שלי איתו שהוא מביא חברים הביתה לאכול צהריים או ערב וזה קשה לי כל הזמן לשרת ילדים אחרים וזה לא הדדי בכלל כי תמיד באים אלי למרות הפצרותי הוא מביא לי חברים בשות הארוחות וזה כבר מטרד, אין לי בעיה שיבוא אחרי האוכל אך נמאס לי רק לתת בלי לקבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לסמדר
אייל קנדינוף24/01/2009לפי מה שאת מציינת יש פה שני עיניינים. האחד הוא העובדה שבנך מפתיע אותך לארוחת צהריים עם חברים ללא הודעה מוקדמת והעיניין השני מדבר על תחושת חוסר הערכה מצד בנך. האם דייקתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהני אמא לבן 12 שנה
סמדר24/01/2009השאלה מה עושים? איך גורמים לו להבין שיש זמן לארוחה וזמן לחברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסמדר
אייל קנדינוף24/01/2009בנך צריך להבין שזה לא מקובל ולא אפשרי להזמין אורחים ללא ידיעתך. לכן מה שעליך לעשות זה ליזום איתו שיחה ולהסביר לא את דעתך בצורה נחרצת. בסוף השיחה עליך להודיע לו שבמקרה ומקרים אלו יחזרו על עצמם, דהיינו, בנך מופיע עם חבר לצהריים, תאלצי להסביר לחבר שלו שלא הכנת מספיק אוכל ולכן לא תוכלי לארח אותו. למען הסר כל ספק, בנך ינסה אותך. הוא ירצה לבדוק את נחישותך לכן אל תעשי שום דבר אלא אם את מתכוונת ללכת עד הסוף.
זה טבעם של ילדים, ביוחד אלו שמתחילים את גיל ההתבגרות. לך יש הזדמנות פז ללמד את בנך שיעור של דרך ארץ מתוך התנגדות שלך אל חוסר ההתחשבות שלו שנובעת מהרצון לבדוק גבולות
אל תוותרי
בהצלחה
אשמח להתעדכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)