מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ענת , אשמח אם תיעצי ליילדה27/07/2007
שלום , אני בת 14 וההורים שלי גרושים ,
אמא שלי עושה לי בעיות עם לצאת עם חברות למסיבות וכל הזמן אומרת לי לחזור מוקדם והכל , שכל החברות שלי חוזרות מתי שהם רוצות , אפילו שאני יוצאת בישוב שלי היא רוצה שאני יחזור מוקדם ..
היא כל הזמן צריכה לדעת מה אני עושה איפה אני ומציקה ממש בפלאפון ,
כל הזמן שאני לא בבית היא מציקה לי בפלאפון ..
כל יום כמעט אנחנו רבות, והיא כבר התחילה לבכות לי שאני שונאת אותה ..ושאני אם אני רוצה ילך לאבא וכל מילה שאני מוציאה כמעט היא צועקת .
אני לא יודעת מה לעשות , היא קשה מאוד ולא מנסה להיות קצת יותר גמישה .. אני מנסה כל הזמן לדבר איתה אבל כלום לא עוזר .
אבא שלי נותן לי לצאת עד מאוחר כמעט כל הזמן ומקפיץ אותי לאן שאני רוצה , אמא ואבא שלי כל הזמן רבים ..
אני תוקפת את אמא שלי הרבה, פשוט צועקת עליה והיא מתלוננת על זה אני לא שולטת בזה היא צועקת ואני מחזירה לה זה לא יעזור כמה אני משתדלת שום דבר לא עוזר
ושאני הולכת למסיבה היא מחריכה אותי לחזור ב-2 מה זה השעה 2 בקושי מתחילה המסיבה .. בדרך כלל המסיבה נגמרת ב-6 בבוקר , אבא שלי שהייתי ישנה אצלו אחרי המסיבות אף פעם לא הציק לי לחזור והיא פשוט בלתי נסבלת כל הזמן מתקשרת ואומרת שהיא תבוא לקחת אותי
אני משקרת לה מלא , למה אם אני לא יגיד לה את האמת היא לא תתן לי , אבל כבר תקופה אני לא משקרת לה אבל היא לא סומכת עלי .
אשמח אם תעזרי לי ..
תודה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגידי לי מה לעשות ענת
עדן22/07/2008ענת שלום אני עוד מעט בת 11 ואמא שלי כמעט כל מה שאני עושה היא כועסת לפני כמה ימים ישבנו ודיברנו אמרתי שאני רוצה שהיא תיתן לי קצת צומת לב ושלא תשקיע באחיות שלי את התצומת לב היא אומרת לי שאני הגדולה ואני מקבלת כל מה שאני רוצה ולא רציתי לומר לה שלא חשוב לי שתקנה לי כל מה שהיא רוצה אבל לקנות צומת לב אי אפשר ולא רצית לומר לה את זה כדי לא להעליב אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה בהמשך למה שהוספת
ענת זפרני29/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)