שלום..זה פורום על הורים נכון..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום..זה פורום על הורים נכון..
    שרון
    25/01/2009

זה קצת אישי אבל...אין מישהו אחר שאני יכולה לדבר איתו..אז.. אבא שלי,כל מה שמעניין אותו זה..שאני אלמד,אני גרה רק איתו ועם אחותי ו..פעם לא באתי לבצפר כי לא הרגשתי טוב,אז הוא אתחיל לכעוס ולהגיד שאני לא אלך לחוג גיטרה(שאני כל כך אוהבת)ופעם אחותי לא הלכה לחוג שחיה שלה כי היא לא הרגישה טוב וכאב לה הראש,ואז הוא אמר שהיא עשתה את זה בכוונה והיא לא תלך לחוג ציור,חוץ מזה הוא לפעמים שיכור,וכשאמרתי לו את זה הוא אמר שזה בסדר ושהמון אנשים\גברים שיכורים,והוא גם מסתכן תמונות מגעילות באינטרנט(נו..אתם יודעים..),וכשאני ו\או אחותי רוצים להגיד לו משהו הוא עושה ת'עצמו כאילו שהוא רואה סרט...אני כבר רוצה לעבור בית אבל..אני רק בת 13,ואחותי בת 9...:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לדניאל

אייל קנדינוף
    26/01/2009

הי דניאל
    נראה שאביך בדרכו שלו מאוד רוצה שתצליחיונראה שהוא אוהב אתכן מאוד. נכון הוא לא מוותר אך כוונותיו טובות וכל רצונו שעתידכן יובטח. אולי כדאי שתתרכזי במה שעליך לעשות ופחות בחייו האישיים של אביך. הוא אדם בוגר עם חיים אישיים שלא צריכים להטריד אותך. אל תשכחי שאת בת 13 ואת כבר גדולה ועם השנים תוכלי לעשות יותר דברים לבד. עם ממש את חושבת שאביך לא צודק ביחסו אליך נסי יום יומיים אחרי לשוחח אתו כשהוא במצב רוח טוב ואמרי לו בצורה עדינה את מה שעל ליבך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

שרון
    26/01/2009

אני אנסה לעשות את זה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדניאל

אייל קנדינוף
    26/01/2009

יופי, אני שמח לשמוע, ואם יש עוד שאלות אל תהססי תשאלי מיד
    ושיהיה המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו