לענת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת
    נטלי גולן
    26/01/2009

שלום! החברה זאתי שרבנו, אמרתי לך שאני מתביישת לדבר לידה, א. כיצד אוכל למנוע זאת? ב. מה זה אומר שכמעט איפה שאני נמצאת היא אוהבת להיות שם ובמיוחד תמיד ליצחוק לידי ולהראות לי כאילו "גם שניפרדנו אני יכולה"..ושנה שעברה המצב לא היה ככה.זה התחיל מאז שחברתי הטובה עזבה את התיכון השנה. אז מה היא רוצה להראות לי פו?ואיך אני אמורה להגיב לכזה מצב שניהיה ? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת

הוספת תגובה

• לנטלי

ענת זפרני
    28/01/2009

אני חוזרת ואומרת היא רוצה להיות חברתך
    קדימה - גם את מעוניינת לכי על זה !!!!
    אנשים משתנים ומצבים מתחלפים ושווה לך לנסות
    מאכסימום תפרדו שוב ותחזרי לאותה נקודה
    אני מאמינה שאם באמת שתיכן מעוניינות יהיה סבבה
    תנסי ותכתבי לנו
    הצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

נטלי גולן
    28/01/2009

שלום! נראה לי שלא הבנת אותי מספיק. אני ממש לא רוצה לחזור אליה אפילו שאין לי חברה טובה, זה לא מעניין אותי תמיד אמרתי עדיף את זה מאשר להיות איתה.אבל השאלה שלי היא מה לעשות במצב כזה שהרבה פעמים איפה שאני הולכת היא בעיקבותיי.. האם להגיב על זה או לא. ואיך אני אמורה להתנהג בכזה מצב? תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו